Filmele și serialele cu Jimmy O. Yang

  • Jimmy O. Yang

    Jimmy O. Yang

    36 de ani
    Data nașterii: 11.06.1987
    Locul nașterii: British Hong Kong
  • The Monkey King (2023)

    Regele Maimuță

    Este povestea lui Sun Wukong, mai cunoscut sub numele de Monkey King, o maimuță extrem de mândră căreia i s-a furat toiagul magic de luptă. Vinovatul este Dragon King, iar proprietarul său de drept merge într-o misiune pentru a-l recupera. El va...

    Regia: Anthony Stacchi
    11 2
    5.8
  • Rally Road Racers (2023)

    Piloții de raliu

    Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții Drumul Mătăsii.

    Regia: Ross Venokur
    12 3
    5.2
  • Minions: The Rise of Gru (2022)

    Minionii 2

    Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău...

    Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
    120 10
    6.5
  • Love Hard (2021)

    Aroma iubirii

    Regia: Hernán Jiménez
    19 6
    6.3
  • Wish Dragon (2021)

    Dragonul magic

    Regia: Chris Appelhans
    13 0
    7.2
  • Space Force (2020)

    Forța Spațială

    Mark R. Naird e desemnat să conducă divizia Space Force a Armatei Americane. Sceptic, dar dedicat, Mark își aduce familia în baza militară din Colorado unde el și echipa sunt însărcinați să pună din nou „cizme americane pe Lună” și să domine spațiul.

    Scenariul: Steve Carell, Greg Daniels
    27 8
    6.7
  • Like a Boss (2020)

    Șefele

    Două prietene de-o viață au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, prietenia lor va fi pusă la grele - și amuzante - încercări.

    Regia: Miguel Arteta
    54 14
    4.7
  • Fantasy Island (2020)

    Insula fanteziilor

    Pe Insula fanteziilor, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeților săi. Dar atunci când fanteziile se transformă în coșmaruri, oaspeții, pentru a-și salva viața, trebuie să dezlege misterul insulei.

    Regia: Jeff Wadlow
    110 24
    4.9
  • Crazy Rich Asians (2018)

    Asiatici bogați și țicniți

    În comedia romantică Crazy Rich Asians, bazată pe romanul omonim scris de Kevin Kwan, trei familii înstărite din China se pregătesc pentru nunta anului

    Regia: Jon M. Chu
    68 14
    6.9
  • Richard e un programator introvertit. Locuiește în hostelul Haker cu cei mai buni prieteni: Big Head, Gilfoyle și Dinesh. Grupul trăiește sub aripa unui milionar care le dă voie să locuiască în casa lui atât timp cât primeşte 10% din proiectul lor.

    Scenariul: Mike Judge, John Altschuler, Dave Krinsky
    27 0
    8.5