Filmele cu Joanna Gleason

  • Joanna Gleason

    Joanna Gleason

    73 de ani
    Data nașterii: 02.06.1950
    Locul nașterii: Winnipeg, Manitoba, Canada
  • The Skeleton Twins (2014)

    Gemeni

    Doi frați gemeni s-au confruntat amândoi, în aceeași zi, cu moartea. Salvarea i-a apropiat și mai mult, iar acum, reuniți, sunt hotorâți să se bucure de toate posibilitățile, de toată frumusețea vieții și a relației lor.

    Regia: Craig Johnson
    2 1
    6.8
  • Last Vegas (2013)

    Burlaci întârziați

    Billy, Paddy, Archie și Sam sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei 4 pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze.

    Regia: Jon Turteltaub
    25 2
    6.6
  • The Rebound (2009)

    Idilă cu dădaca mea

    Când Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel, decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate și pleacă la New York.

    Regia: Bart Freundlich
    18 3
    6.3
  • My Sassy Girl (2008)

    Fata mea insolentă

    Povestea primei si ultimei dati cand Charlie Bello se indragosteste cu adevarat. Inca de la prima intalnire cu frumoasa Jordan, buclucul este principala "regula" a jocului. Imagineaza-ti o masa amorfa de dezastre la fiecare intalnire si iti poti...

    Regia: Yann Samuell
    13 0
    6.2
  • The Girl in the Park (2007)

    Fata din parc

    Julia avea o familie fericită. Într-o zi, merge cu fiica ei de 3 ani în parc. Înainte de plecare, într-o clipă de neatenție, Maggie dispare fără urmă. 16 ani mai târziu, Julia se întoarce la New York, unde se va intersecta cu o tânără misterioasă.

    Regia: David Auburn
    2 0
    6.3
  • Wedding Daze (2006)

    Febra măritișului

    După ce o pierde pe femeia visurilor lui, Anderson este convins că nu se va mai îndrăgosti vreodată. Prietenii îl presează să revină în jocul întâlnirilor, dar Anderson nici nu vrea să audă. Într-o zi cedează presiunilor

    Regia: Michael Ian Black
    7 0
    5.6
  • The Wedding Planner (2001)

    Planificatoarea de nunți

    Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

    Regia: Adam Shankman
    21 3
    5.3
  • F/X2 (1991)

    FX - Efecte speciale II

    Rollie Tyler este un tehnician de efecte speciale extrem de căutat. Abia scăpat cu viață din mâinile unor bandiți, nu mai este dornic să-și puna talentul în slujba poliției. Totuși, detectivul Mike Brandon îl convinge să-l ajute.

    Regia: Richard Franklin
    14 0
    5.9
  • Crimes and Misdemeanors (1989)

    Delicte și fărădelegi

    Filmul se compune din doua povesti, avand ca personaje principale un oftalmolog care recurge la masuri disperate pentru a-si ascunde adulterul, respectiv un regizor, nefericit in casnicie si care lupta cu tentatiile unei legaturi extraconjugale.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    7.8