Filmele și serialele cu Joe Alwyn

 • Joe Alwyn

  Joe Alwyn

  30 de ani
  Data nașterii: 21.02.1991
  Locul nașterii: London, England, U.K.
 • The Last Letter from Your Lover (2021)

  Ultima scrisoare de dragoste

  Când o jurnalistă (Felicity Jones) găsește o serie de scrisori de dragoste secrete, descoperă povestea de dragoste interzisă a unui cuplu din anii '60 (Shailene Woodley și Callum Turner). O adaptare după romanul de dragoste al autoarei Jojo Moyes.

  Regia: Augustine Frizzell
  21 7
  6.7
 • Harriet (2019)

  Povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care au caracterizat-o, a salvat sute de alți sclavi și a schimbat cursul istoriei.

  Regia: Kasi Lemmons
  47 4
  6.6
 • A Christmas Carol (2019)

  Poveste de Crăciun

  Ebenezer Scrooge, un bătrân ursuz, disprețuiește Crăciunul. În timpul nopții de ajun este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul în această adaptare originală a poveștii lui Charles Dickens.

  20 1
  7.2
 • Mary Queen of Scots (2018)

  Mary regina Scoției

  Regina scoțienilor, Maria Stuart, își face cunoscută intenția de a revendica tronul britanic, amenințându-i suveranitatea verișoarei sale, regina Elisabeta I. Însă trădarea și conspirațiile de la fiecare curte regală pun în pericol ambele tronuri

  Regia: Josie Rourke
  70 13
  6.3
 • Operation Finale (2018)

  Operațiunea Finalul

  O echipă de agenți secreți israelieni încearcă să dea de urma criminalului de război, Adolf Eichmann (Ben Kingsley), coordonatorul nazist al Holocaust-ului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

  Regia: Chris Weitz
  67 10
  6.6
 • Regia: Ritesh Batra
  15 3
  6.4
 • Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

  Lungul drum al lui Billy Lynn

  Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

  Regia: Ang Lee
  18 7
  6.2