Filmele cu Joe Pantoliano

 • Joe Pantoliano

  Joe Pantoliano

  70 de ani
  Data nașterii: 12.09.1951
  Locul nașterii: Hoboken, New Jersey, USA
 • Bad Boys for Life (2020)

  Băieți răi pe viață

  Marcus Burnett (Martin Lawrence) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez le promite un bonus important.

  Regia: Bilall Fallah, Adil El Arbi
  381 40
  6.5
 • Lake Placid: Legacy (2018)

  Monstrul din Lake Placid: Moștenirea

  Regia: Darrell James Roodt
  13 1
  3.5
 • Regia: Jared Stern
  12 5
  5.8
 • Just Getting Started (2017)

  Bun venit la Villa Capri

  Este Crăciunul în deșert, iar viața este ușoară pentru Duke: isi umple timpul cu golf și poker și se distrează în compania doamnelor. El e cel mai tare din zonă... până când fostul cadru militar Leo sosește și amenință să devină noul mascul alfa.

  Regia: Ron Shelton
  107 28
  4.5
 • The Perfect Match (2016)

  Potrivirea perfectă

  Charlie, un afemeiat cinic, crede că ideea de relație romantică este depășită. O cunoaște pe frumoasa și misterioasa Eva, cu care cade de acord să aibă o relație temporară, dar de la care începe în curând să-și dorească mai mult.

  Regia: Bille Woodruff
  10 2
  4.9
 • The Identical (2014)

  Regia: Dustin Marcellino
  2 0
  5.2
 • Loosies (2011)

  Iubirea nu-i o crimă!

  Filmul prezinta povestea unui tanar, hot marunt de buzunare de prin metroul New York-ului caruia ii placea sa-si traiasca viata la maxim. El ajunge sa fie confruntat de o femeie cu care avusese o aventura de o noapte.

  Regia: Michael Corrente
  5 0
  6.1
 • Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)

  Câini și pisici: răzbunarea lui Kitty Galore

  Filmul care te-a făcut să-ţi priveşti cu alţi ochi animalul de companie revine cu această continuare Cele două tabere, până nu demult formate numai din duşmani de moarte, trebuie să se alieze iarăşi pentru că apare un inamic redutabil!

  Regia: Brad Peyton
  11 0
  4.4
 • Deadly Impact (2010)

  Impact mortal

  Un ofițer de poliție cu un trecut dureros se întoarce acasă pentru a ajuta FBI-ul la depistarea unui asasin extrem de inteligent.

  Regia: Robert Kurtzman
  0 0
  5.2
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  Regia: Chris Columbus
  23 2
  5.9
 • Falling Up (2009)

  Poarta norocoasă

  Din cauza unor probleme, Henry renunță la școala de asistenți medicali pentru a se angaja ca portar într-o elegantă clădire rezidențială din New York. Într-unul dintre apartamente locuiește o tânără care îi atrage atenția în mod deosebit.

  Regia: David M. Rosenthal
  2 0
  5.7
 • Unknown (2006)

  Necunoscuți

  Lupta pentru supravietuire! Cinci barbati se trezesc incuiati intr-un depozit chimic fara sa cunoasca propria identitate sau modul in care au ajuns acolo. Singura certitudine pe care se pot baza este faptul ca toti sunt raniti si ca trebuie sa...

  Regia: Simón Brand
  11 2
  6.5
 • Wedding Daze (2006)

  Febra măritișului

  După ce o pierde pe femeia visurilor lui, Anderson este convins că nu se va mai îndrăgosti vreodată. Prietenii îl presează să revină în jocul întâlnirilor, dar Anderson nici nu vrea să audă. Într-o zi cedează presiunilor

  Regia: Michael Ian Black
  5 0
  5.6
 • The Amateurs (2005)

  Rătăciți...în porno

  Sexul se vinde in America, iar tipii astia o stiu foarte bine. Un grup de ratati dintr-un orasel american au o idee geniala: sa faca cel mai inocent film pentru adulti realizat vreodata. Zis si facut, toate fanteziile lor devin realitate, dar o...

  Regia: Michael Traeger
  1 0
  6.2
 • Perfect Opposites (2004)

  Perfect opuși

  Contrariile se atrag. Si apoi? O comedie romantica despre un cuplu care se confrunta cu tranzitia dintre colegiu si viata de adult. Drew, un ambitios viitor absolvent al facultatii de Drept (Martin Henderson) se indragosteste de Julia (Piper...

  Regia: Matt Cooper
  0 0
  5.5