Filmele cu Joe Viterelli

  • Joe Viterelli

    Joe Viterelli

    Data nașterii: 10.03.1937
    Decedat: 28.01.2004 (66 de ani)
  • Analyze That (2002)

    Nașul stresat

    Mafiotul Paul Vitti (Robert De Niro) este eliberat conditionat dupa doi ani si jumatate petrecuti dupa gratii, si este incredintat in grija psihiatrului lui, Dr. Ben Sobel (Billy Crystal).

    Regia: Harold Ramis
    52 2
    5.9
  • Shallow Hal (2001)

    Ușuraticul

    Un tip care vede femeile doar ca pe niste obiecte sexuale, este hipnotizat sa vada doar frumusetea lor interioara. El se indragosteste de o fata obeza, crezand ca este iubirea vietii lui. Ce se va intampla cand isi va reveni din hipnoza?

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    10 1
    6.0
  • See Spot Run (2001)

    Spot

    Gordon nu este neapărat un mare iubitor de câini. Poate din cauză că e poștaș și întâlnește deseori patrupede puse pe harță. Dar aventurile încep cu adevărat când un câine polițist, urmărit de oamenii unui mafiot, se refugiază în mașina lui de poștă.

    Regia: John Whitesell
    13 0
    5.4
  • Wannabes (2000)

    Pretendentii

    In Mafie, ori esti profesionist, ori esti ageamiu. Credeau cumva ca e de gluma cu Mafia? Patru prieteni din Brooklyn decid impreuna ca afacerile ilegale sunt cea mai buna solutie pentru a scapa de existenta absolut obisnuita a oricarui om silit...

    Regia: William DeMeo, Charles A. Addessi
    0 0
    5.7
  • Mickey Blue Eyes (1999)

    Mickey, Ochi Albaștri

    Michael Felgate (HUGH GRANT), un englez ce lucreaza la o casa de licitatii din New York, se

    Regia: Carl Gottlieb, Kelly Makin
    20 0
    5.9
  • Analyze This (1999)

    Nașul la psihiatru

    Un cap al mafiei new-york-eze, trebuie sa apeleze la serviciile unui psiholog interpretat de Billy Crystal. Napadit de atacuri de panica provocate de sentimentul de vina cauzat de asasinarea iubitului sau tata, Vitti ajunge sa-l terorizeze pe Sobel.

    Regia: Harold Ramis
    47 2
    6.7
  • Mafia! (1998)

    Nașu' rade tot orașu'

    Tanarul Vincenzo Cortino, fiul unui postas sicilian, trebuie sa livreze un pachet foarte important pentru tatal sau. Din nefericre el este, accidental, martorul unui incident pe care nu trebuia sa-l vada.

    Regia: Jim Abrahams
    11 0
    5.5
  • Heaven's Prisoners (1996)

    Între rai și iad

    Dave este un fost poliţist care şi-a refăcut viaţa în afara celei de poliţie, alături de soţia lui, Annie. Când salvează o fetiţă, unică supravieţuitoare a prăbuşirii unui avion, viaţa lor se schimbă definitiv. Ei se pregătesc să crească această...

    Regia: Phil Joanou
    8 0
    5.8
  • Eraser (1996)

    Ștergătorul

    Arnold Schwarzenegger joaca rolul unui agent de elita in cadrul Programului Federal de Protectie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee dupa ce aceasta descopera un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate.

    Regia: Chuck Russell
    43 0
    6.2
  • Bullets Over Broadway (1994)

    Împușcături pe Broadway

    New York, anii `20. Din lipsa de bani, tanarul dramaturg David Shayne e nevoit sa se inteleaga cu gangsterul Nick Valenti: acesta ii finanteaza noua piesa, iar el o distribuie in spectacol pe iubita lui Nick – Helen, o actrita fara talent. Ea este...

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    9 2
    7.4
  • State of Grace (1990)

    Stare de grație

    Dupa o absenta de 12 ani, Terry Noonan se intoarce in cartierul in care a crescut, se impaca cu iubita din tinerete, Kathleen si se alatura bandei lui Frankie, fratele acesteia.

    Regia: Phil Joanou
    17 1
    7.2