Filmele și serialele cu Joel Gretsch

  • Joel Gretsch

    Joel Gretsch

    60 de ani
    Data nașterii: 20.12.1963
    Locul nașterii: St. Cloud - Minnesota - USA
  • Dead Trigger (2017)

    Echipa Morții

    Un virus misterios a ucis miliarde de oameni si i-a transformat pe multi altii in zombi insetati de sange. Incapabil sa opreasca virusul, guvernul dezvolta un joc video, „Dead Trigger”, care reflecta evenimentele terifiante care au loc in lume.

    Regia: Mike Cuff, Scott Windhauser
    12 1
    3.2
  • Safelight (2015)

    Farurile din California

    Un adolescent și o prostituată tânără pleacă într-o călătorie pe coasta Californiei ca să fotografieze faruri.

    Regia: Tony Aloupis
    0 0
    5.8
  • Când o planetă misterioasă trece prin fata soarelui, catastrofe globale sunt dezlănțuite. Un om de știință este cheia pentru a descifra simbolurile și pentru a gasi singura șansă a omenirii de a supraviețui.

    Regia: W.D. Hogan
    6 3
    3.3
  • Of Two Minds (2012)

    Sora mea

    Povestea relației dificile dintre Billie și sora ei mai mică, Elizabeth, bolnavă de schizofrenie. După ce mama lor moare, Billie își asumă responsabilitatea de a o lua pe Elizabeth în familia ei, alături de soțul ei, de fiul adolescent și de mezină.

    Regia: Jim O'Hanlon
    0 0
    6.1
  • Saving Grace B. Jones (2009)

    Salvarea lui Grace B. Jones

    Regia: Connie Stevens
    0 0
    5.3
  • V (2009)

    Scenariul: Kenneth Johnson, Scott Peters
    13 2
    6.8
  • Push (2009)

    Războiul minții

    Un action-thriller fantastic, Push propune o incursiune fără precedent în lumea spionajului psihologic, o lume aproape supranaturală, însă cât se poate de reală.

    Regia: Paul McGuigan
    59 1
    6.1
  • Glass House: The Good Mother (2006)

    Casa de sticlă 2

    Angie Harmon (Serialul TV “Law & Order”) joaca in acest thriller plin de suspans GLASS HOUSE: THE GOOD MOTHER, alaturi de Joel Gretsch (The Legend of Bagger Vance), Jordan Hinson (Dumping Ground) si Bobby Coleman (Must Love Dogs). Dupa ce isi...

    Regia: Steve Antin
    3 0
    5.5
  • The 4400 (2004)

    Cei 4400

    In ultimii 50 de ani, mii de oameni au fost dati disparuti. Pe 11 iulie 2004, ei s-au intors. In mod inexplicabil, 4400 de oameni disparuti s-au intors in acelasi timp, exact cum erau in ziua in care au fost vazuti pentru ultima data. Nici una...

    Scenariul: René Echevarria, Scott Peters
    28 3
    7.3
  • Taken (2002)

    Istoria dupa Steven Spielberg

    Timp de cincizeci de ani, guvernul Statelor Unite a reuşit să tăinuiască cea mai mare conspiraţie din istoria omenirii. Trei familii, a căror istorie este urmărită timp de patru generaţii, sunt protagonistele unei poveşti incredibile, care va...

    Scenariul: Leslie Bohem
    19 2
    7.8
  • The Emperor's Club (2002)

    Clubul împăraților

    Lumea unui profesor de literatură este zguduită când Sedgewick intră în sala lui de curs. Ceea ce începe ca o bătălie a orgoliilor deschide treptat drumul spre o relaţie profesor-elev foarte apropiată, rezultatul fiind o adevărată lecţie de viaţă.

    Regia: Michael Hoffman
    6 1
    6.9
  • The Legend of Bagger Vance (2000)

    Misteriosul Bagger Vance

    Georgia, anii ‘20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ,.

    Regia: Robert Redford
    23 1
    6.7
  • Kate's Addiction (1999)

    Dependența

    Kate, sociopat de profesie, o data ajunsa in Los Angeles porneste in cautarea vechii sale prietene Sara, implicandu-se intr-un joc malitios al manipularii, crimei si al seductiei. Dar aceasta nu este singura, fiindca Zoey, complicele ei, va fi tot...

    Regia: Eric DelaBarre
    1 0
    4.2
  • Family Album (1994)

    Album de familie

    Este povestea vietii unei femei puternice. O privire in albumul cu fotografii ale familiei Thayer scoate la iveala istoria de patru decenii a zbuciumatei casatorii a unei foste vedete de la Hollywood cu un playboy foarte bogat.

    0 0
    6.3