Filmele și serialele cu Joely Richardson

  • Joely Richardson

    Joely Richardson

    59 de ani
    Data nașterii: 09.01.1965
    Locul nașterii: Marylebone, London, England, UK
  • Renegade Nell (2024)

    Scenariul: Sally Wainwright
    11 0
    7.4
  • The Gentlemen (2024)

    Gangsteri cu stil

    Scenariul: Guy Ritchie
    19 3
    8.1
  • Lady Chatterley's Lover (2022)

    Amantul doamnei Chatterley

    Regia: Laure de Clermont-Tonnerre
    19 4
    6.6
  • My Dad's Christmas Date (2020)

    Întâlnirea de Crăciun a tatălui meu

    În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită, înscriindu-l pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui.

    Regia: Mick Davis
    11 2
    5.5
  • The Turning (2020)

    În tensiune

    The Turning spune povestea unei femei care ia în grijă doi orfani, pe Miles și Fiona. Bunăvoința femeii va fi pusă la încercare atunci când o serie de evenimente supranaturale vor începe să se manifeste în reședința ei.

    Regia: Floria Sigismondi
    25 8
    3.9
  • In Darkness (2018)

    În beznă

    Sofia, o pianistă nevazătoare, aude o luptă în apartamentul de deasupra, o luptă care conduce la moartea vecinei ei, Veronique. Inițial, forțele legii consideră că moartea lui Veronique este o sinucidere, însă cel puțin un anchetator are îndoieli.

    Regia: Anthony Byrne
    75 6
    5.8
  • Red Sparrow (2018)

    Vrabia roșie

    Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

    Regia: Francis Lawrence
    463 51
    6.6
  • Fallen (2016)

    Căzut din cer

    Ajunsă in Savannah după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de 17 ani, se îndrăgostește de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole...

    Regia: Scott Hicks
    81 14
    5.2
  • Emerald City (2016)

    Scenariul: Matthew Arnold, Josh Friedman
    66 4
    7.1
  • Maggie (2015)

    Un virus ce transformă oamenii în "morți umblători" a început să se răspândească în ținut, ajungând până la ferma unei familii în care cea afectată este fiica cea mare. Pe măsură e virusul îi modifică încetul cu încetul fizionomia și...

    Regia: Henry Hobson
    12 1
    5.6
  • Endless Love (2014)

    Îndrăgostiți pentru totdeauna

    Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii.

    Regia: Shana Feste
    29 3
    6.2
  • Vampire Academy (2014)

    Academia Vampirilor

    Academia Sf. Vladimir nu e o școală oarecare, ci un loc ascuns în pădurile din Montana în care moroii învață magie, iar tinerii dhampiri sunt antrenați să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor, cei mai înspăimântători și periculoși vampiri.

    Regia: Mark Waters
    13 2
    5.4
  • Pelicula redă povestea vieții marelui violonist și compozitor italian Niccolò Paganini, a cărui faimă a atins apogeul la începutul secolului al XIX-lea.

    Regia: Bernard Rose
    14 1
    6.0
  • Thanks for Sharing (2012)

    Tentații (i)rezistibile

    Un consultant pe probleme de ecologie cu spirit ascuțit de competiție, un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul se luptă cu dependența de sex.

    Regia: Stuart Blumberg
    6 3
    6.4
  • Red Lights (2012)

    Lumini roșii

    Dr. Margaret și asistentul ei, dr. Tom, se folosesc de știință și raționamentul ei pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale și a demonstra că spiritiștii și clarvăzătorii nu sunt altceva decât niște șarlatani.

    Regia: Rodrigo Cortés
    19 2
    6.2