Filmele și serialele cu Joey Ansah

  • Joey Ansah

    Joey Ansah

    41 de ani
    Data nașterii: 24.11.1982
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Kid Who Would Be King (2019)

    Copilul care ar putea fi rege

    O gaşcă de puşti pornesc într-o misiune de proporţii epice la capătul căreia speră să contracareze o ameninţare... medievală.

    Regia: Joe Cornish
    50 7
    6.1
  • Street Fighter: Assassin's Fist (2014)

    Pumnul asasinului

    Sub îndrumarea maestrului în arte marţiale Goken, tinerii Ryu şi Ken sunt iniţiaţi în ritualurile vieţii de războinic. Ei sunt ultimii practicanţi ai unui stil de luptă străvechi, numit Ansatsuken – "Pumnul asasinului", care le va schimba destinele

    13 2
    7.2
  • Filmul ne prezintă povestea lui Danny Harvey, care și-a petrecut toată viata luptând pe terenul de fotbal până a ajuns la echipa de fotbal West Ham, Green Street Elite (GSE).

    Regia: James Nunn
    12 1
    5.2
  • The Numbers Station (2013)

    Stația numerelor

    Ultima misiune a lui Emerson Kent, un veteran CIA, a fost un dezastru. Totuși, i se mai dă o șansă. Noua lui misiune e să o păzească pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la o baza super-secretă a CIA.

    Regia: Kasper Barfoed
    14 1
    5.6
  • Alien Uprising (2012)

    OZN

    Câțiva prieteni se adună și își petrec seara într-un bar. Un cuplu din grupul lor le împărtășește petrecerea unui moment important din viața lor, și anume o cerere în căsătorie. De aici, lucrurile încep să capete o întorsătură bruscă.

    Regia: Dominic Burns
    5 2
    3.1
  • The Bourne Ultimatum (2007)

    Ultimatumul lui Bourne

    Dupa ce si-a pierdut memoria si singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui sa infrunte o noua generatie de ucigasi profesionisti. El isi continua calatoria in cautarea propriului trecut. Iar asta il poarta din nou prin toata lumea...

    Regia: Paul Greengrass
    Oscar-uri:
    107 1
    8.0