Filmele și serialele cu Johannes Brandrup

  • Johannes Brandrup

    Johannes Brandrup

    57 de ani
    Data nașterii: 07.01.1967
    Locul nașterii: Frankfurt, Germany
  • Povestea Sfântului Augustin, unul dintre cei patru părinți ai bisericii creștine occidentale, filosof, teolog și episcop. După o tinerețe "păcătoasă", cum însuși mărturisește, după testarea câtorva culte și orientări filozofice, Augustin se botează.

    Regia: Christian Duguay
    4 1
    6.8
  • 80 Minutes (2008)

    80 de minute

    Alex datorează mulţi bani, dar creditorul său fără scrupule nu vrea să mai aştepte. Aşa că recurge la o metodă-şoc de recuperare: îl injectează pe Alex cu otravă, iar dacă acesta vrea să trăiască, trebuie să vină cu banii în optzeci de minute.

    Regia: Thomas Jahn
    3 2
    4.1
  • Mafalda of Savoy (2006)

    Mafalda de Savoia - Curajul unei prințese

    Regia: Maurizio Zaccaro
    0 0
    7.8
  • San Pietro (2005)

    Sfântul Petru

    Dupa rastignirea lui Hristos, Petru, cel mai credincios discipol al sau, trebuie sa-si invinga slabiciunile si sa tina unita comunitatea crestina. Invierea lui Iisus este momentul hotarator care-i va da forta sa porneasca pe un drum lung.

    Regia: Giulio Base
    11 0
    6.9
  • Crociati (2001)

    Cruciații

    Italia secolului al XI-lea. Doi tineri, Peter si Andrew, decid sa plece intr-o noua cruciada pentru a elibera Tara Sfanta. Lor li se alatura un alt luptator – Richard, contrar vointei tatalui sau, un om profund religios, care nu crede in forta...

    Regia: Dominique Othenin-Girard
    1 1
    5.6
  • St. Paul (2000)

    Biblia : Sfântul Pavel

    Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi...

    1 1
    6.4