Filmele și serialele cu John Ashton

  • John Ashton

    John Ashton

    76 de ani
    Data nașterii: 22.02.1948
    Locul nașterii: Springfield, Massachusetts, USA
  • Gone Baby Gone (2007)

    Dispărută fără urmă

    Dorchester, unul din cele mai dure cartiere din întregul Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovați. Când o fetiță de numai 4 ani dispare - detectivii Patrick și Angela Gennaro deschid o investigație si vor risca totul.

    Regia: Ben Affleck
    39 3
    7.6
  • Instinct (1999)

    Nicoline începe să lucreze într-o închisoare unde îl cunoaște pe Idris, un violator inteligent și psihopat. Un joc al puterii apare între ei și Nicoline este acaparată complet de situație.

    Regia: Jon Turteltaub
    21 2
    6.5
  • Meet the Deedles (1998)

    Fratii Deedle

    Regia: Steve Boyum
    0 0
    4.1
  • Hidden Assassin (1995)

    Conspirație la Praga

    Mickey Dane este trimis in orasul sau natal, Praga, sa investigheze asasinarea unui ambasador Al Natiunilor Unite cubanez. Primul suspect este o ucigasa profesionista, proprietara a unui restaurant praghez.

    Regia: Ted Kotcheff
    6 1
    5.1
  • Regia: Johnny Remo, John Harwood
    0 0
    4.9
  • The Tommyknockers (1993)

    Misterele din Haven Falls

    Productie tv in doua parti. Este vorba despre o scriitoare care locuieste retrasa, numai cu cainele ei credincios, la marginea unei paduri seculare, unde, intr-o zi, absolut intamplator, descopera o ciudata suprafata perfect neteda, care exercita...

    3 0
    5.4
  • Midnight Run (1988)

    Cursa de la miezul nopții

    De Niro este vanatorului de recompense Jack Walsh. Lui Walsh i se ofera 100.000 de dolari pentru a-l aduce pe Mardukas unui client pagubit. Ceea ce credea ca va fi o sarcina de rutina se transforma intr-o aventura care il va pune greu la incercare.

    Regia: Martin Brest
    36 0
    7.5
  • Some Kind of Wonderful (1987)

    O iubire minunată

    Băiețoasa Watts este îndrăgostită de Keith. Acesta, din păcate, nutrește aceleași sentimente pentru Amanda, frumoasa școlii...

    Regia: Howard Deutch
    8 1
    7.0
  • Beverly Hills Cop II (1987)

    Polițistul din Dealurile Beverly II

    Când căpitanul de poliție Andrew Bogomil este rănit grav de un lunetist, Axel Foley se grăbește să se alăture prietenilor săi din Beverly Hills, pentru a rezolva periculosul caz.

    Regia: Tony Scott
    43 0
    6.5
  • King Kong Lives (1986)

    King Kong trăiește

    Kong cade din turnurile gemene dar supravietuieste. Cu toate acestea, inima lui este slabita, așa că este înlocuită cu una artificială. Totul este bine până când simte că există undeva o femela și pleaca sa o caute.

    Regia: John Guillermin, Charles McCracken
    8 0
    3.9
  • Beverly Hills Cop (1984)

    Polițistul din Dealurile Beverly

    Alex Foley (Eddie Murphy), un detectiv inganfat din Detroit, incearca sa dezlege misterul care invaluie uciderea prietenului sau. Pistele descoperite il conduc pana in inima elegantului Beverly Hills.

    Regia: Martin Brest
    46 0
    7.4