Filmele cu John Beck

  • John Beck

    John Beck

    81 de ani
    Data nașterii: 28.01.1943
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Timecop: The Berlin Decision (2003)

    Polițistul timpului 2: Decizia Berlin

    Jason Scott Lee joacă rolul lui Ryan Chang, politistul desemnat să împiedice infractorii să călătorească în trecut si să modifice astfel viitorul.

    Regia: Steve Boyum
    6 0
    4.7
  • Crash Point Zero (2001)

    Alertă de gradul zero

    Colectionarul Maurice Hunter si Nadia, fiica lui, sunt in Siberia, insotiti de un ghid rus, in cautarea legendarei Tesla, raza mortala. Aceasta arma avea capacitatea de a pulberiza o tara intreaga, cat ai clipi din ochi si este responsabila de...

    Regia: Jim Wynorski
    2 1
    3.4
  • Militia (2000)

    Amenintare mortala

    Ca sa impiedice distrugerea Statelor Unite, agentul ATF Ethan Carter (Dean Cain) trebuie sa se infiltreze in organizatia paramilitara "Fratia Libertatii". Condusa de George Montgomery (Stacy Keach), mediatorul unui talk-show cu puternice simpatii...

    Regia: Jim Wynorski
    1 0
    3.5
  • Regia: Charles Jarrott
    8 0
    6.1
  • Audrey Rose (1977)

    Elliot e convins ca Ivy e reîncarnarea fiicei lui, care a ars de vie într-un accident auto. Din momentul în care începe sa o urmărească pe fată, părinţii ei sunt mai întâi nedumeriţi, după care devin îngroziţi de acţiunile ciudate ale lui Elliot.

    Regia: Robert Wise
    8 0
    5.8
  • The Big Bus (1976)

    Autocarul nuclear

    O parodie colosală, un adevărat dezastru ! Un autocar alimentat cu energie nucleară care circulă non-stop pe ruta New York-Denver este tinta a numeroase dezastre cauzate de masinatiile unui grup dubios de sustinători ai lobby-ului Oil. Soferul...

    Regia: James Frawley
    5 0
    5.7
  • Rollerball (1975)

    Anul 2018. Aparent nu mai exista razboaie, saracie sau poluare. Lumea e controlata de cateva corporatii imense, iar sportul rege este Rollerball. Este un sport incredibil de violent, iar jucatorii risca la fiecare noua partida sa-si piarda viata.

    Regia: Norman Jewison
    13 0
    6.5
  • Sleeper (1973)

    Dormărețul

    În 1973, proprietarul unui magazin alimentar, Miles Munroe, moare în spital, în urma unei operații și, la insistențele surorii sale, este congelat. 200 de ani mai târziu, este readus la viață într-o lume a conformismului absolut.

    Regia: Woody Allen
    11 1
    7.1
  • Pat Garrett & Billy the Kid (1973)

    Pat Garrett și Billy Puștiul

    Este anul de gratie 1881, in New Mexico, iar vremurile sunt putin tulburi. Pat Garrett, fost companion a lui Billy the Kid a devenit intre timp serif si este interesat de ceea ce este recunoscut ca fiind teritoriul lui Billy.

    Regia: Sam Peckinpah
    20 0
    7.2
  • Lawman (1971)

    Omul legii

    Acest film autentic re-creeaza imaginea violenta a Vestului, asa cum era el in realitate.

    Regia: Michael Winner
    19 2
    7.0