Filmele și serialele cu John Bishop

  • John Bishop

    John Bishop

  • Longmire (2012)

    Descris ca un thriller contemporan, serialul Longmire are la bază romanele de mister "Walt Longmire", scrise de Craig Johnson. Walt Longmire, interpretat de Robert Taylor, este un şerif carismatic şi dedicat din Absaroka County, Wyoming, rămas...

    Scenariul: Hunt Baldwin, John Coveny
    105 2
    8.3
  • Circle of Eight (2009)

    Al optulea cerc

    Jessica, o nou venita in Los Angeles, se muta in centrul istoric al orasului, la Dante. Ea descopera repede ca acel loc ascunde secrete intunecate. Când locatarii de la Dante incep sa moara, Jessica incearca sa gaseasca misterul cladirii stranii.

    Regia: Stephen Cragg
    0 0
    3.7
  • Love Takes Wing (2009)

    Pe aripile iubirii

    Actiunea are loc in nemarginita America, unde tanara vaduva Belinda Simpson (Sarah Jones), care este medic de meserie, soseste in oraselul Sikeston pentru a prelua functia de doctor al orasului.

    Regia: Lou Diamond Phillips
    4 0
    6.7
  • Air Panic (2002)

    La un pas de dezastru

    Cu trei saptamani inainte de sarbatorile de 4 iulie, prabusirile a trei avioane provoaca panica in randul cetatenilor americani. Dupa cateva investigatii sumare, autoritatile descopera ca la originea aparentelor accidente se afla mana unor...

    Regia: Bob Misiorowski
    0 0
    3.7
  • Derailed (2002)

    Călătorie periculoasă

    Jack Logan, un agent secret NATO, trebuie sa infrunte o echipa internationala de teroristi pentru a-si salva familia si intreaga lume. O tanara misterioasa patrunde intr-un laborator de cercetari. Lui Jack ii revine misiunea de a o insoti.

    Regia: Bob Misiorowski
    17 4
    3.9
  • On the Border (1998)

    La frontieră

    Tacut, misterios, Jack este omul de incredere al directorului unei banci dintr-un orasel de frontiera si, in acelasi timp, iubitul sotiei acestuia. Nimeni nu-i cunoaste trecutul si nu banuieste ca Jack planuieste sa dea o spargere.

    Regia: Bob Misiorowski
    1 0
    4.8