Filmele cu John Castle

  • John Castle

    John Castle

    84 de ani
    Data nașterii: 14.01.1940
    Locul nașterii: Croydon, Surrey, England, UK
  • Sparrow (1993)

    Călugărița

    In Italia secolului al XIX-lea, tanara Maria intra la manastire, cu convingerea ferma ca vocatia ei este aceea de a deveni calugarita. Insa, cand o epidemie de holera o sileste sa se intoarca o vreme la familia sa, ea descopera libertatea, si, mai...

    Regia: Franco Zeffirelli
    1 0
    6.7
  • RoboCop 3 (1993)

    In aceasta a doua continuare a celebrului film Robocop, umanoidul mecanic se opune planurilor diabolice ale creatorilor sai care au devenit corupti si incearca acum sa controleze intregul oras Detroit.

    Regia: Fred Dekker
    35 0
    4.1
  • King David (1985)

    Regele David

    Richard Gere este David, conferindu-i legendarului personaj biblic intensitate mistica si farmec peren. Filmul evoca viata plina de har a psalmistului, consemnand toate evenimentele cheie care l-au avut drept protagonist.

    Regia: Bruce Beresford
    10 0
    5.3
  • Eagle's Wing (1979)

    Aripa de vultur

    Un western in care soarta si calea personajelor se intrepatrund in cele mai neobisnuite moduri. Astfel, Pike (Martin Sheen), un soldat dat afara din cadrul armatei, isi pierde singurul prieten, ucis de o mana criminala indiana (ne aflam in toiul...

    Regia: Anthony Harvey
    7 1
    5.9
  • Man of La Mancha (1973)

    Omul din La Mancha

    In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios.

    Regia: Arthur Hiller
    12 0
    6.5
  • Filmul regizat de Charlton Heston este o adaptare fidelă a piesei lui William Shakespeare, despre amorul lui Antoniu, trimisul lui Cezar la curtea Cleopatrei.

    Regia: Charlton Heston
    17 0
    5.8
  • The Lion in Winter (1968)

    Leul iarna

    Istoria intrigilor si conspiratiilor ce se tes, pentru a stabili succesiunea la tron dupa regele Henric al II-lea si in care sunt implicati sotia acestuia- Eleonore d’Aquitaine, exilata, cei trei fii, iubita sa – printesa Alais, sora regelui...

    Regia: Anthony Harvey
    Oscar-uri:
    15 0
    7.9
  • Blow-Up (1966)

    Împușcătura

    Este cel mai antonionian film din cele realizate de Antonioni si in acelasi timp cel mai putin intelectual. Este filmul cel mai autentic vizual al ultimilor 10 ani, este totodata primul film mut al erei sonore." - Claire Clouzot - 1967 (Cinema 67).

    Regia: Michelangelo Antonioni
    29 0
    7.5