Filmele cu John Cullum

  • John Cullum

    John Cullum

    94 de ani
    Data nașterii: 02.03.1930
    Locul nașterii: Knoxville, Tennessee, USA
  • Before We Go (2014)

    Înainte de plecare

    Dupa ce este jefuita si pierde trenul spre Boston, o femeie trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie.

    Regia: Chris Evans
    31 5
    6.8
  • Kill Your Darlings (2013)

    Ucide ce iubești

    Povestea până acum necunoscută a crimei care a adus alături pe atunci tinerii Allen Ginsberg, Jack Kerouac şi William Burroughs, colegi la Columbia University în 1944, şi care a fost scânteia ce a dat naştere unei întregi generaţii - Beat Revolution.

    Regia: John Krokidas
    6 1
    6.4
  • All Good Things (2010)

    Un cuplu perfect

    O poveste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

    Regia: Andrew Jarecki
    16 2
    6.3
  • The Night Listener (2006)

    Ascultătorul de noapte

    Scriitor renumit si gazda de emisiune radio populara, Gabriel (Robin Williams) se imprieteneste cu un ascultator adolescent, cel mai mare fan al sau, si cu mama adoptiva a acestuia (Tony Collette). Relatia sa cu baiatul de 14 ani devine obsedanta.

    Regia: Patrick Stettner
    6 0
    5.9
  • Regia: Simon Cox, Rob Fruchtman
    0 1
    6.5
  • The Notorious Bettie Page (2005)

    Faimoasa Bettie Page

    Bettie a crescut într-o familie conservatoare din Tennessee, pentru a deveni modelul senzație din anii ’50. Legendarele ipostaze fetișiste ale lui Bettie au transformat-o în ținta unei anchete a Senatului, dar și într-o legendă a erotismului mondial.

    Regia: Mary Harron
    8 1
    6.5
  • Held Up (1999)

    Ostaticul

    In ziua in care pleaca in vacanta spre Marele Canion, Michael Dawson (Jamie Foxx) nu poate fi mai fericit. E la volanul noii lui masini sport si in compania frumoasei lui logodnice, Rae (Nia Long). Toate acestea se vor schimba in scurta vreme.

    Regia: Steve Rash
    8 0
    5.2
  • Sweet Country (1987)

    Regia: Mihalis Kakogiannis
    0 0
    4.9
  • The Day After (1983)

    Ziua de dupa

    Acest film prezintă efectele unui holocaust nuclear devastator asupra unui mic orășel din Kansas. Bombardamentul nuclear este consecința unui război ficitv dintre NATO și statele Pactului de la Varșovia.

    Regia: Nicholas Meyer
    28 1
    7.0
  • Hawaii (1966)

    Această ecranizare a best-seller-ului lui James Michener prezintă o distribuţie de excepţie într-o aventură ce marchează sosirea misionarilor în Hawaii anilor 1820 şi distrugerea acestui paradis pierdut.

    Regia: Arthur Hiller, George Roy Hill
    4 0
    6.5