Filmele și serialele cu John Dagleish

  • John Dagleish

    John Dagleish

  • Sexy Beast (2024)

    Scenariul: Michael Caleo
    2 1
    6.3
  • The Third Day (2020)

    A treia zi

    Serialul e împărțit în două părți. ”Vara”, un bărbat vizitează o insulă misterioasă și descoperă localnici hotărâți să-și apere casa cu orice preț. ”Iarna” o prezintă pe ambițioasa Helen, care ajunge pe insulă în căutare de răspunsuri.

    Scenariul: Felix Barrett, Dennis Kelly
    21 5
    6.4
  • All Is True (2018)

    Ultimul act

    Un portret al lui William Shakespeare în ultimii trei ani ai vieții lui când părăsește Londra și se întoarce la familia lui din Stratford. Filmul îl urmărește pe Shakespeare care încearcă să repare relațiile cu soția și fiicele lui.

    Regia: Kenneth Branagh
    24 4
    6.3
  • Christopher Robin (2018)

    Christopher Robin și Winnie de Pluș

    Christopher Robin, capul unei familii din clasa muncitoare, îl întâlnește pe prietenul lui din copilărie, Winnie-the-Pooh, care îl va ajuta să redescopere plăcerile vieții.

    Regia: Marc Forster
    52 7
    7.2
  • Age of Heroes (2011)

    Comando de sacrificiu

    Bazat pe evenimente reale, din Al Doilea Război Mondial, filmul ne redă povestea adevărată de formare a unității - precursor pentru forțele de elită din Regatul Unit într-o misiune pe teritoriul ocupat al Norvegiei pentru a captura tehnologie nazistă

    Regia: Adrian Vitoria
    15 4
    5.5
  • Lark Rise to Candleford (2008)

    Zbor peste inimi

    O adaptare a romanului autobiografic al Florei Thompson, Zbor peste inimi, a cărui acțiune se petrece în secolul 19 în Oxfordshire. O tânără se mută la oraș unde își începe ucenicia la poștă.

    Scenariul: Bill Gallagher
    2 0
    8.2