Filmele și serialele cu John David Washington

 • John David Washington

  John David Washington

  39 de ani
  Data nașterii: 28.07.1984
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • The Creator (2023)

  Creatorul

  Creatorul este un thriller post-apocaliptic care se desfășoară într-un viitor afectat de războiul dintre oameni și inteligența artificială.

  Regia: Gareth Edwards
  186 26
  6.7
 • Amsterdam (2022)

  Plasat în anii '30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor...

  Regia: David O. Russell
  53 10
  6.1
 • Beckett (2021)

  Un turist american fuge în Grecia după ce un accident tragic îl aruncă într-o conspirație politică și-l transformă în ținta unui asasinat.

  Regia: Ferdinando Cito Filomarino
  8 0
  5.7
 • Malcolm & Marie (2021)

  Malcolm și Marie

  Cineastul Malcolm și iubita lui, Marie, se întorc acasă după premiera filmului său și așteaptă reacția criticilor. Dar seara ia o întorsătură neașteptată când revelațiile legate de relația lor încep să iasă la suprafață.

  Regia: Sam Levinson
  7 8
  6.6
 • Tenet (2020)

  Christopher Nolan revine pe marile ecrane cu noua sa peliculă Tenet. Filmul prezintă viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renașterii și călătoriei în timp.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri:
  285 60
  7.3
 • Monster (2018)

  Monstrul

  Filmul spune povestea lui Steve Harmon, un student in varsta de 17 ani, regizor aspirant, care este prins în mijlocul unui jaf în care are loc o crimă. Filmul urmareste bătălia legală complexă in care incearca sa-și dovedeasca nevinovăția.

  Regia: Anthony Mandler
  3 1
  6.5
 • BlacKkKlansman (2018)

  Agent provoKkKator

  Ron Stallworth (John David Washington), primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

  Regia: Spike Lee
  Oscar-uri:
  90 13
  7.5
 • The Old Man & the Gun (2018)

  Bătrânul și arma

  Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

  Regia: David Lowery
  150 13
  6.7
 • Ballers (2015)

  Jucătorii

  Ballers se petrece în lumea fotbalului american, îndrăgit peste ocean. Dwayne Johnson este personajul principal, fiind un fost jucător, iar universul său este lumea foştilor şi actualilor jucători de fotbal american

  Scenariul: Stephen Levinson
  74 3
  7.8