Filmele cu John DiSanti

  • John DiSanti

    John DiSanti

    86 de ani
    Data nașterii: 01.01.1938
    Locul nașterii: Connecticut, USA
  • The Presidio (1988)

    Presidio

    Detectivul Jay Austin, de la politia din San Francisco este desemnat sa investigheze uciderea unei femei din cadrul fortelor Politiei Metropolitane, petrecuta la baza armatei Presidio.

    Regia: Peter Hyams
    11 0
    5.9
  • Outrageous Fortune (1987)

    Cine ești tu domnule Michael Sanders

    Sandy şi Lauren sunt două artiste fără prea multe perspective, care frecventează acelaşi curs de artă. Deşi sunt oarecum diferite una faţă de cealaltă, atunci când află că se întâlneau cu acelaşi bărbat, animozitatea dintre ele începe să crească....

    Regia: Arthur Hiller
    10 0
    6.2
  • *batteries not included (1987)

    Prieteni de departe

    Filmul spune povestea unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri care vor sa-i ajute.

    Regia: Matthew Robbins
    7 1
    6.6
  • Running Scared (1986)

    Morți de frică

    Mult umor si o pietenie frumoasa, aceasta este reteta succesului pentru doi fosti politisti, buni cunoscatori ai strazilor, care si-au deschis împreuna un bar. Planurile celor doi ajung într-un punct periculos când Julio iese de la închisoare.

    Regia: Peter Hyams
    8 0
    6.5
  • The Star Chamber (1983)

    Cabinetul stea

    Dezgustat de felul in care diversi criminali scapa din sistemul judiciari prin diverse tehnici, un tanar si idealist judecator, investigheaza metode alternative prin care sa-i pedepseasca pe nelegiuiti...

    Regia: Peter Hyams
    15 2
    6.3
  • Regia: Ken Wiederhorn
    4 0
    5.9
  • Lenny (1974)

    Dustin Hoffman redă în mod magnific complexităţile şi contradicţiile caracterului schimbător al legendarului comedian Lenny Bruce. Alături de el o puteţi vedea pe Valerie Perrine.

    Regia: Bob Fosse
    3 1
    7.5