Filmele cu John Enos III

  • John Enos III

    John Enos III

    61 de ani
    Data nașterii: 12.06.1962
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • The Commando (2022)

    Apărarea Commando

    Regia: Asif Akbar
    72 7
    3.3
  • Ashby (2015)

    Elev tipic de liceu, Ed Wallis se împrieteneşte cu vecinul lui, Ashby, un fost asasin al CIA care mai are doar câteva luni de trăit.

    Regia: Tony McNamara
    3 1
    6.4
  • Finish Line (2008)

    Linia de sosire

    Un șofer de mașini de curse disperat intră într-o afacere dubioasă cu un importator. Ceea ce Mitch nu știe este că averea lui Chase vine din comerțul ilegal cu arme, iar când își dă seama de asta, ar putea fi deja prea târziu.

    Regia: Gerry Lively
    3 1
    4.1
  • Missionary Man (2007)

    Misionarul misterios

    Cand Ryder (Dolph Lundgren), un strain misterios care are de reglat niste conturi, apare pe neasteptate într-un orasel, el va schimba pentru totdeauna viata locuitorilor de aici, prinsi sub mana de fier a unui tiran local.

    Regia: Dolph Lundgren
    9 0
    5.0
  • Everybody Wants to Be Italian (2007)

    Oricine vrea să fie italian

    Jake, un orășean nefericit în dragoste, și-a petrecut aproape zece ani încercând să-și convingă fosta prietenă, acum văduvă cu trei copii, să-l reprimească în viața ei. Cu toate acestea, bărbatul e forțat să meargă mai departe când i se aranjează...

    Regia: Jason Todd Ipson
    0 0
    5.7
  • Phone Booth (2002)

    Cabina telefonică

    Un telefon poate schimba viata unui om. Uneori, îi poate chiar pune capăt. Agentul de publicitate Stu Sheppard este sechestrat într-o cabină telefonică de un necunoscut care îl amenintă că îl va împusca dacă închide telefonul.

    Regia: Joel Schumacher
    22 0
    7.1
  • Bullet (1996)

    Ochi pentru ochi

    Butch Stein este un evreu de 35 de ani, fost pușcăriaș, care este eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă de 8 ani fiind complice la un jaf. După eliberarea sa, el se întoarce în Brooklyn pentru a locui cu familia sa disfuncțională.

    Regia: Julien Temple
    1 1
    6.4