Filmele cu John Fiedler

 • John Fiedler

  John Fiedler

  Data nașterii: 03.02.1925
  Decedat: 25.06.2005 (80 de ani)
 • Kronk's New Groove (2005)

  The Emperor's New Groove 2: Kronk's New Groove

  Regia: Saul Blinkoff, Elliot M. Bour
  2 0
  5.8
 • Pooh's Heffalump Movie (2005)

  Winnie - Ursulețul de Pluș și Elefănțelul

  Toată gașca din Pădurea Celor o Sută de Acri se reunește încă o dată. În Pooh's Heffalump Movie, îndrăgitele personaje vor învăța o lecție foarte importantă despre adevărata prietenie și despre felul în care trebuie să accepți diferențele altora.

  Regia: Frank Nissen
  2 0
  6.4
 • Roo, Pooh, Piglet, Tigger și Eeyore ii fac o vizită lui Rabbit pentru a sărbători Paștele. Dar, în loc de a găsi o petrecere, ei afla ca Rabbit refuză să sărbătorească Paștele.

  Regia: Saul Blinkoff, Elliot M. Bour
  0 0
  6.5
 • Piglet's Big Movie (2003)

  Marea aventură a Porcușorului

  Purceluşului i se spune că este prea mic ca să îşi poată ajuta prietenii să adune miere, aşa că, supărat nevoie mare, Purceluşul pleaca si se pierde în pădure. Când realizează că Purceluşul a dispărut, prietenii săi pornesc in cautarea lui.

  Regia: Francis Glebas
  1 0
  6.2
 • Traiti bucuria si magia sarbatorilor cand Ursuletul si adorabilii sau prieteni sarbatoresc Craciunul si Anul Nou, intr-o incantatoare poveste despre momentele speciale petrecute alaturi de cei pe care ii iubim cel mai mult.

  Regia: Gary Katona, Jamie Mitchell, Ed Wexler
  6 0
  6.7
 • The Tigger Movie (2000)

  Filmul artistic Tigrișor

  "The Hundred Acre Wood" (Pădurea de 100 de acri) este din nou platoul de filmare unde revin desenele animate ale lui Walt Disney, desene încântătoare și amuzante, ca și personajele mult iubite: singuraticul Tigger și Winnie (Pooh).

  Regia: Jun Falkenstein
  1 0
  6.4
 • Walt Disney prezinta in spiritul sezonului cadourilor, animatia Winnie the Pooh: Seasons of Giving - un lung-metraj de aventura care celebreaza familia, prietenii si adevarata semnificatie a sarbatorilor.

  Regia: Jun Falkenstein, Karl Geurs, Gary Katona
  1 0
  6.9
 • Regia: Terry Harrison, Jamie Mitchell, Ken Kessel
  0 0
  7.3
 • The Fox and the Hound (1981)

  Vulpea și câinele

  Un pui de vulpe (Tod) şi un câine de vânătoare (Copper) devin cei mai buni prieteni după ce mama vulpoiului este omorâtă de un vânător. Dar stăpânul lui Copper, Amos Slade, vrea să-l omoare pe Tod şi va face orice ca să-şi atingă scopul. Când Tod...

  Regia: Richard Rich, Ted Berman, Art Stevens
  7 0
  7.3
 • The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977)

  Noile aventuri ale lui Winnie the Pooh

  Pooh, un urs fără prea multă minte, împreună cu prietenii lui din Pădurea de o sută de acri, se strecoară voios printr-o mulțime de pățanii care garnisite cu miere, albine, baloane și inundații.

  Regia: Ben Sharpsteen, Wolfgang Reitherman, John Lounsbery
  3 0
  7.6
 • The Fortune (1975)

  Averea

  Nick (Warren Beatty), nerabdator sa fuga in California cu iubita lui, Freddie (Stockard Channing), aranjeaza ca aceasta sa se casatoreasca cu prietenul lui, Oscar (Jack Nicholson), pana cand divortul lui Nick se va pronunta.

  Regia: Mike Nichols
  10 0
  5.7
 • The Great Bank Robbery (1969)

  Marele jaf bancar

  Trei planuri separate de a jefui o bancă din orașul Friendly, Texas.

  Regia: Hy Averback
  1 0
  5.6
 • True Grit (1969)

  O sută de dolari pentru șerif

  Un beţiv încăpăţânat, fost şerif, şi un poliţist texan fac echipă cu o tânără obsedată să-i găsească pe ucigaşii tatălui ei. Bizarul trio începe urmărirea pe teritoriul indian, un loc nu tocmai primitor pentru "feţele palide".

  Regia: Henry Hathaway
  Oscar-uri:
  21 1
  7.4
 • Fitzwilly (1968)

  Un majordom de nădejde

  În aceasta comedie de zile mari, Dick Van Dyke apare în rolul slujitorului unui filantrop excentric, care apelează la furt pentru a putea menține stilul de viață al angajatorului rămas fără nici un ban.

  Regia: Delbert Mann
  1 0
  6.7
 • The Odd Couple (1968)

  Un cuplu ciudat

  Felix Ungar tocmai s-a despărţit de soţia sa. El vrea să se sinucidă, dar este salvat de prietenul său, Oscar Madison. Pentru că nu are unde să se ducă, Felix este convins de Oscar să se mute împreună, cel puţin pentru o vreme

  Regia: Gene Saks
  13 0
  7.7