Filmele și serialele cu John Gallagher Jr.

  • John Gallagher Jr.

    John Gallagher Jr.

    39 de ani
    Data nașterii: 17.06.1984
    Locul nașterii: Wilmington, Delaware, USA
  • Spring Awakening: Those You've Known (2022)

    Spring Awakening: Cei pe care i-ai cunoscut

    Regia: Michael John Warren
    0 0
    7.9
  • Come Play (2020)

    Vino la joacă

    Oliver este un băiețel singuratic care, tânjind după un prieten, se refugiază în interacțiunea cu smartphone-ul și tableta. Când o creatură se folesește de aceste aparate pentru a pătrunde în lumea noastră, părinții trebuie să-și salveze singuri fiul

    Regia: Jacob Chase
    25 6
    5.8
  • Underwater (2020)

    Sub Ape

    Un echipaj de cercetători subacvatici trebuie să se îndrepte spre siguranță după ce un cutremur le distruge laboratorul submarin. În tot acest timp creaturi misterioase terorizează membrii echipajului la bordul stației de cercetare.

    Regia: William Eubank
    209 50
    5.9
  • The Best of Enemies (2019)

    Cei mai buni inamici

    În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

    Regia: Robin Bissell
    39 5
    7.3
  • The Miseducation of Cameron Post (2018)

    Proasta creștere a lui Cameron Post

    Când Cameron își pierde părinții într-un accident de mașină, fata simte atât vină cât și ușurare: nu vor afla niciodată că este lesbiană. Ani mai târziu, Cameron locuiește cu mătușa ei pocăită și are o relație cu regina balului de absolvire.

    Regia: Desiree Akhavan
    15 4
    6.6
  • Peppermint (2018)

    Peppermint: Gustul răzbunării

    Peppermint (2018) este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.

    Regia: Pierre Morel
    288 32
    6.5
  • The Belko Experiment (2016)

    Experimentul Belko

    Ca urmare a unui experiment social ciudat, un grup de 80 de americani este blocat în clădirea unei mari corporații din Bogotá. Auzind doar o voce necunoscută venită din sistemul de interfon al companiei, sunt obligați să participe la un joc mortal.

    Regia: Greg McLean
    43 3
    6.2
  • 10 Cloverfield Lane (2016)

    Strada Cloverfield 10

    După ce este implicată într-un accident rutier, o tânără se trezeşte în casa şi grija a doi bărbaţi care pretind că lumea exterioară a fost grav afectată de un atac chimic de amploare.

    Regia: Dan Trachtenberg
    49 6
    7.2
  • Hush (2016)

    O scriitoare surdă care s-a retras în pădure pentru a duce o viață solitară trebuie să lupte pentru viața ei când un criminal mascat îi apare la fereastră.

    Regia: Mike Flanagan
    20 0
    6.6
  • Povestea se desfășoară de-a lungul a 25 de ani și se concentrează pe Olive, profesoară de matematică la gimnaziu, și pe relația ei cu soțul Henry, farmacistul cu inimă mare al orașului, cu fiul lor Christopher și cu alți membri ai comunității lor.

    6 0
    8.3
  • Short Term 12 (2013)

    Lungmetrajul este povestea pe cât de tristă, pe atât de luminoasă (și inspirată din tinerețea regizorului) a unui grup de voluntari dintr-un azil pentru copii cu probleme psihice din California

    Regia: Destin Daniel Cretton
    7 1
    7.9
  • The Newsroom (2012)

    Redacția

    Redacția aruncă o privire în culisele programului de știri realizat de rețeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe viețile echipei atât din fața, cât și din spatele camerei de filmat

    Scenariul: Aaron Sorkin
    13 0
    8.6
  • Margaret (2011)

    O tânără (Anna Paquin) va fi martora unui accident de autobuz și va fi prinsă într-o serie întreagă de îndoieli dacă accidentul a fost provocat sau nu și cum afectează acesta viețile oamenilor din jur

    Regia: Kenneth Lonergan
    3 0
    6.5
  • Jonah Hex (2010)

    Pistolarul desfigurat Jonah Hex trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull, care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii!

    Regia: Jimmy Hayward
    40 4
    4.7
  • The Good Student (2006)

    Studenta bună

    Regia: David Ostry
    3 0
    4.8