Filmele și serialele cu John Krasinski

  • John Krasinski

    John Krasinski

    44 de ani
    Data nașterii: 20.10.1979
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • DC League of Super-Pets (2022)

    Gașca Animăluțelor DC

    Nedespărțiți, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de...

    Regia: Sam J. Levine, Jared Stern
    31 2
    7.1
  • A Quiet Place Part II (2020)

    Fără zgomot

    După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot.

    Regia: John Krasinski
    175 18
    7.2
  • Next Gen (2018)

    Noua generație

    Singuratica Mai trezește din greșeală un robot ultrasecret, apoi cei doi sudează o prietenie neașteptată, unindu-și forțele împotriva agresorilor și unui complot malefic.

    Regia: Kevin R. Adams, Joe Ksander
    36 2
    6.6
  • Jack Ryan (2018)

    Tom Clancy's Jack Ryan

    Ryan, un analist CIA tânăr și ambițios, observă un anumit tipar în comunicațiile grupărilor teroriste. Descoperirea Il împinge în centrul unei povești riscante, în care se confruntă cu un nou tip de terorism capabil de distrugere la nivel global.

    Scenariul: Carlton Cuse, Graham Roland
    466 10
    8.0
  • A Quiet Place (2018)

    Fără zgomot!

    O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

    Regia: John Krasinski
    272 43
    7.5
  • Animal Crackers (2017)

    Salvați de Crănțănei

    O aventură cu adevărat magică! O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți cu animale ca să împiedice preluarea unui circ de către unchiul diabolic Horatio P. Huntington.

    Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
    18 2
    5.8
  • Born in China (2016)

    Născut în China

    Born in China capturează momente intime cu o ursoaică panda şi puiul ei, o mică maimuţă aurie care se simte respinsă de sora ei mai mică, şi cu o femelă leopard al zăpezilor care se străduieşte să-şi crească cei doi pui

    Regia: Chuan Lu
    14 1
    7.1
  • The Hollars (2016)

    Familia Hollar

    În ajunul operației mamei sale, un artist se întoarce în micul lui oraș natal unde este forțat să navigheze prin lumea nebună pe care a lăsat-o în urmă.

    Regia: John Krasinski
    7 3
    6.6
  • 13 Hours (2016)

    13 ore: soldații secreți din Benghazi

    13 Hours este o dramă desfășurată în lumea militanților islamici și a misiunilor diplomatice și militare americane.

    Regia: Michael Bay
    80 3
    7.3
  • Aloha (2015)

    Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui

    Regia: Cameron Crowe
    19 3
    5.4
  • The Prophet (2014)

    Profetul

    The Prophet este produs de Salma Hayek și regizat de Roger Allers, și a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciați animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de "Profetul" cunoscutului Kahlil Gibran

    Regia: Gaëtan Brizzi, Paul Brizzi, Roger Allers
    2 0
    7.0
  • Promised Land (2012)

    Pământul promis

    Steve Butler (Matt Damon) este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului. O serie de evenimente îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale.

    Regia: Gus Van Sant
    7 1
    6.6
  • Big Miracle (2012)

    Misiune de salvare

    Filmul spune povestea lui Rachel și a lui Adam, doi tineri implicați in ceea ce avea să primească numele Operațiunea Breakthrough: vor elibera un grup de balene cenușii amenințate să rămână captive în spatele unei bariere de ghețari din Alaska.

    Regia: Ken Kwapis
    9 0
    6.5
  • Something Borrowed (2011)

    Iubit de împrumut

    La aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel, o avocată din Manhattan, bea cam multe pahare de şampanie şi sfârşeşte în pat cu atrăgătorul Dex. Nicio problemă aici, doar că Dex este logodnicul lui Darcy, prietena din copilărie a lui Rachel!

    Regia: Luke Greenfield
    14 2
    5.8
  • Regia: John Krasinski
    1 0
    5.4