Filmele cu John Larch

  • John Larch

    John Larch

    Data nașterii: 04.10.1914
    Decedat: 16.10.2005 (91 de ani)
  • The Amityville Horror (1979)

    Amityville

    Un film despre o familie si o casa bantuita. Familia se muta in casa noua despre care habar nu are ca e plina cu secrete. Cand sotul incepe sa aiba halucinatii si se comporta ciudat, familia incearca sa faca tot posibilul sa rezolve misterul.

    Regia: Stuart Rosenberg
    8 0
    6.2
  • Play Misty for Me (1971)

    Un cântec la cerere

    In orasul Carmel, celebrul DJ David Garver (Clint Eastwood) are o aventura de o noapte cu Evelyn Draper (Jessica Walter), o femeie pe care o cunoaste dupa un spectacol. Consecintele sunt insa neasteptate: Evelyn, o fana inraita, incepe sa-i...

    Regia: Clint Eastwood
    8 0
    6.9
  • Dirty Harry (1971)

    Harry murdarul

    Inspectorul Harry este omul pentru care Codul Penal este bun doar in esenta. Deviza sa este: intai trage, apoi someaza. Inspectorul este singurul potrivit sa gaseasca un criminal in serie care raspandeste teroarea printre femei si copii.

    Regia: Clint Eastwood, Don Siegel
    56 1
    7.7
  • Cannon for Cordoba (1970)

    Tunuri pentru Cordoba

    George Peppard este un tânăr care conduce un grup restrâns pentru a elimina şase tâlhari înainte ca aceştia să fie folosiţi de liderul rebel şi de armata mexicană. O aventură istorică palpitantă.

    Regia: Paul Wendkos
    10 0
    5.7
  • Regia: Phil Karlson
    11 0
    5.4
  • Miracle of the White Stallions (1963)

    Dansul armasarilor albi

    Austria in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial... Colonelul Alois Podhajsky trebuie sa-si protejeze armasarii Lipizzaner si sa se asigure ca vor ajunge pe maini sigure. Dar Patton, iubitor de cai, il poate ajuta numai daca vede un numar...

    Regia: Arthur Hiller
    3 0
    6.5
  • Man in the Shadow (1958)

    Plată pentru diavol

    Virgil Renchler deține aproape în întregime un oraș căruia îi asigură prosperitatea economică. Dar când oamenii lui merg prea departe și ucid în bătaie un imigrant care muncește la ferma lui, șeriful începe o anchetă.

    Regia: Jack Arnold
    11 0
    6.8
  • The Saga of Hemp Brown (1958)

    Răzbunarea lui Hemp Brown

    Fostul sergent Jed Givens și banda lui atacă un convoi militar condus de locotenentul Hemp Brown, lăsându-i pe soldați fără banii de solde și pe locotenent nevoit să apară în fața tribunalului militar. Dezonorat, Brown pornește pe urmele tâlharilor.

    Regia: Richard Carlson
    3 0
    6.1
  • From Hell to Texas (1958)

    Din iad în Texas

    Tod Lohman pleaca din Iowa spre Far West, in cautarea tatalui sau. El provoaca, fara voie, moartea unuia dintre copiii bogatului proprietar Hunter Boyd. Acesta trimite pe urmele lui Tod pe ceilalti baieti ai sai, Otis si Tom.

    Regia: Henry Hathaway
    6 0
    6.9
  • Gun for a Coward (1957)

    Arma pentru un las

    Regia: Abner Biberman
    4 0
    6.0
  • Written on the Wind (1956)

    Ca frunzele-n vânt

    Femeia pe care o tine acum in brate, a fost sotia celui careia ii spunea "cel mai bun prieten"!

    Regia: Douglas Sirk
    Oscar-uri:
    11 0
    7.4
  • Un grup de bandiți au ținut o ambuscadă în stația Wells Fargo și au ucis-o pe soția fostului șerif Ben Stride. Stride caută răzbunare și pleacă în căutarea celor șapte bărbați. Îl întâlnește pe Masters, care inițial îl ajută să vâneze bandiții....

    Regia: Budd Boetticher
    12 0
    7.4