Filmele și serialele cu John Lithgow

 • John Lithgow

  John Lithgow

  76 de ani
  Data nașterii: 19.10.1945
  Locul nașterii: Rochester, New York, USA
 • Giving Voice (2020)

  Regia: James D. Stern, Fernando Villena
  0 0
  6.7
 • Perry Mason (2020)

  Bazată pe personajele create de Erle Stanley Gardner, această dramă prezintă începuturile legendarului avocat al apărării, Perry Mason. Când cazul deceniului îi bate la ușă, încercarea lui Mason de a descoperi adevărul îi dezvăluie un oraș fracturat

  Scenariul: Ron Fitzgerald, Rolin Jones
  59 8
  7.5
 • Bombshell (2019)

  Bombshell: Scandalul

  Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, care a întreținut o atmosferă ostilă față de femei în birourile Fox News.

  Regia: Jay Roach
  Oscar-uri:
  98 7
  6.8
 • Late Night (2019)

  Talk show de seară

  Filmul o prezinta pe Katherine Newbury (Emma Thompson), singura femeie gazda a unui late night talk show, care afla ca urmeaza sa isi piarda postul in favoarea unui barbat mai tanar, mai amuzant si mai popular.

  Regia: Nisha Ganatra
  33 5
  6.5
 • The Tomorrow Man (2019)

  Bărbatul de mâine

  Ed Hemsler (John Lithgow) își petrece viața pregătindu-se pentru un dezastru care s-ar putea să nu vină niciodată, iar Ronnie Meisner (Blythe Danner) își petrece viața cumpărând lucruri pe care probabil nu le va folosi niciodată.

  Regia: Noble Jones
  9 1
  5.8
 • Pet Sematary (2019)

  Cimitirul animalelor

  Louis Creed, soția și cei doi copii, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat aproape de noua lor casă. După moartea tragică a pisicii familiei, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir.

  Regia: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
  84 18
  5.7
 • Daddy's Home 2 (2017)

  Tata în război cu... tata 2

  Tata în război cu... tata 2 urmărește peripețiile lui Brad (Will Ferrell) și Dusty (Mark Wahlberg), pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi, în perioada sărbătorilor de iarnă, și totodată să le ofere copiilor lor Crăciunul perfect.

  Regia: Sean Anders
  210 48
  6.0
 • Beatriz at Dinner (2017)

  Beatriz la cină

  Beatriz, o imigrantă dintr-un oraș sărac din Mexic, a atras atenția asupra bunătății sale înnăscute, construindu-și o carieră în domeniul sănătății, în Los Angeles.

  Regia: Miguel Arteta
  16 9
  6.0
 • Miss Sloane (2016)

  Domnișoara Sloane

  Elizabeth Sloane este cea mai solicitată lobbyistă de la Washington. Când intră, însă, în competiție cu cel mai puternic competitor pe care l-a cunoscut vreodată, Elizabeth realizează că prețul victoriei este mai mare decât e dispusă să plătească.

  Regia: John Madden
  81 8
  7.5
 • The Accountant (2016)

  The Accountant: Cifre periculoase

  Povestea filmului, imaginată de Bill Dubuque, are în centru un contabil liniştit care e se transformă după încheierea programului într-un asasin letal.

  Regia: Gavin O'Connor
  138 6
  7.3
 • Love Is Strange (2014)

  Ciudată mai e dragostea

  Când căsătoria între persoane de acelaşi sex este legalizată la New York, Ben şi George decid să se căsătorească după ce au fost împreună 39 de ani. Dar George, profesor de muzică la o şcoală catolică, este concediat fără preaviz şi cuplul îşi...

  Regia: Ira Sachs
  0 0
  6.7
 • Interstellar (2014)

  Călătorind prin univers

  Protagoniști sunt Anne Hathaway și Matthew McConaughey, membri ai unei echipe de exploratori porniți într-o cutezătoare aventură odată cu descoperirea unui tunel al timpului, ce ar putea fi răspunsul la întrebările omenirii.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri:
  146 2
  8.6
 • The Homesman (2014)

  Bărbatul de casă

  The Homesman are în centrul acțiunii un bărbat nu prea de încredere, care face echipă cu o fostă profesoară de școală, pentru a transporta trei femei (percepute ca fiind nebune), cu o căruță trasă de boi, peste preerile Vestului sălbatic.

  Regia: Tommy Lee Jones
  8 0
  6.6
 • Scenariul: Adam Horowitz, Jane Espenson, Zack Estrin
  1 0
  7.0
 • Shrek's Thrilling Tales (2012)

  Poveștile înfiorătoare ale lui Shrek

  Regia: Ted Elliott, Terry Rossio, Roger S.H. Schulman
  3 0
  6.4