Filmele cu John Lone

  • John Lone

    John Lone

    71 de ani
    Data nașterii: 13.10.1952
    Locul nașterii: Hong Kong, China
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • Rush Hour 2 (2001)

    Ora de vârf 2

    Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    6.7
  • The Hunted (1995)

    Secunda fatală

    Paul este un faimos om de afaceri american caruia i se schimba radical viata intr-una din calatoriile de afaceri in Japonia. Intr-o seară, o intalneste pe Kirina. Atras de farmecul ei, Paul isi petrece noaptea cu ea. Surprizele apar abia a doua zi.

    Regia: J.F. Lawton
    26 3
    5.9
  • The Shadow (1994)

    Umbra

    “Umbra” (Alec Baldwin) are puteri supranaturale: poate deveni invizibil si poate creea confuzie in mintile oamenilor. Dar vor fi suficiente aceste puteri, atunci cand va trebui sa lupte impotriva dusmanului sau, Shiwan Khan?

    Regia: Russell Mulcahy
    14 1
    6.0
  • The Moderns (1988)

    Moderniștii

    Petrecut în Parisul anilor '20, "The Moderns" spune povestea lui Nick Hart, un artist american bătăios, care trăieşte într-o comunitate de expatriaţi...

    Regia: Alan Rudolph
    6 0
    6.6
  • The Last Emperor (1987)

    Ultimul împărat

    Filmul spune povestea lui Aisin-Gioro Pu Yi, ultimul împărat din dinastia Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare.

    Regia: Bernardo Bertolucci
    Oscar-uri: x 9
    27 0
    7.7
  • Year of the Dragon (1985)

    Anul dragonului

    Folosind acte de o violenţă nemaiîntâlnită până atunci, tânărul Joey Tay devine şeful mafiei chineze din New York, şi liderul de necontestat al comunităţii chineze. El intră în conflict cu Stanley (Mickey Rourke), cel mai decorat poliţist.

    Regia: Michael Cimino
    18 0
    6.8
  • Iceman (1984)

    Omul zăpezilor

    Stanley, doctor în antropologie, descoperă corpul înghețat al unui bărbat preistoric care a reușit să supraviețuiască descompunerii. Acum, echipa lui trebuie să decidă ce trebuie făcut cu omul preistoric (Iceman). Stanley este nevoit să-l...

    Regia: Fred Schepisi
    11 1
    6.1
  • King Kong (1976)

    Proprietarul unei companii petroliere isi investeste toti banii intr-un proiect care presupune cautarea de petrol pe o insula necunoscuta. Ajunsi pe insula cautatorii de petrol afla ca localnicii se tem de o gorila uriasa numita Kong.

    Regia: John Guillermin
    18 0
    6.0