Filmele și serialele cu John Mahoney

 • John Mahoney

  John Mahoney

  Data nașterii: 20.06.1940
  Decedat: 04.02.2018 (77 de ani)
 • Flipped (2010)

  Răsturnați

  Transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce si Juli, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului.

  Regia: Rob Reiner
  10 0
  7.7
 • Scenariul: Suzanne Martin
  5 1
  7.4
 • In Treatment (2008)

  Un psihoterapeut pune la indoiala abilitatile sale iar ajutorul vine in momentul in care se reuneste cu cu fostul sau terapeut, cu care nu s-a mai vazut de 10 ani.

  Scenariul: Rodrigo García, Nir Bergman, Hagai Levi
  5 0
  8.3
 • Dan in Real Life (2007)

  Dan, un tip norocos

  Bărbat văduv și tată a trei copii, Dan se îndrăgostește de frumoasa prietenă a fratelui. Convingerile sale de familist sunt date peste cap de amuzantul triunghi amoros pe care-l formează cu fratele lui mai mic și iubita acestuia

  Regia: Peter Hedges
  10 6
  6.8
 • Kronk's New Groove (2005)

  The Emperor's New Groove 2: Kronk's New Groove

  Regia: Saul Blinkoff, Elliot M. Bour, Robin Steele
  2 0
  5.8
 • Atlantis: Milo's Return (2003)

  Atlantida: Întoarcerea lui Milo

  Milo și Kida se reunesc cu prietenii lor pentru a investiga întâmplări ciudate din întreaga lume care par să aibă legături cu secretele Atlantidei.

  Regia: Victor Cook, Tad Stones, Toby Shelton
  10 2
  5.0
 • Atlantis: The Lost Empire (2001)

  Atlantida: Imperiul pierdut

  În urmă cu mii de ani, Atlantida era o civilizație înfloritoare. Când Regele și supușii săi au decis să-și folosesca puterile superioare de care dispuneau ca să domine lumea, a avut loc o bătălie îngrozitoare care a dus la distrugerea orașului

  Regia: Gary Trousdale, Kirk Wise
  22 1
  6.9
 • The Iron Giant (1999)

  Uriașul de fier

  În timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, el aude un pescar povestind că un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere.

  Regia: Brad Bird
  26 0
  8.1
 • Antz (1998)

  Furnicuțe

  Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

  Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
  12 2
  6.5
 • She's the One (1996)

  Ea este aleasa

  O comedie romantică. Mickey este șofer de taxi și duce o viață lipsită de griji, ca orice burlac, până când o întâlnește pe frumoasa Hope, o studentă non-conformistă și plină de spirit.

  Regia: Edward Burns
  11 0
  6.0
 • Primal Fear (1996)

  Avocatul diavolului

  Un avocat arogant (Richard Gere) preia cazul unui tanar (Edward Norton) acuzat de uciderea preotului care avea grija de el. Cazul devine mult mai complex cand acuzatul marturiseste ca mai era cineva in camera in momentul crimei.

  Regia: Gregory Hoblit
  37 1
  7.7
 • Reality Bites (1994)

  Cu picioarele pe pământ

  Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller (primul sau film si in calitate de regizor) evoluează în această comedie romantică în care viața, dragostea și ambiția sunt privite prin ochii unei generații aflate între „the Brandy Bunch“ și „Melrose Place“

  Regia: Ben Stiller
  8 1
  6.6
 • The Hudsucker Proxy (1994)

  Țapul ispășitor din proximitate

  Cand Waring Hudsucker, directorul importantei corporatii de success Hudsucker Industries, se sinucide, consiliul sau director, condus de Sidney Mussberger, pun la cale un plan viclean pentru a pune mana pe cat mai multi bani: angajeaza un moron in...

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  7 0
  7.2
 • Frasier (1993)

  “Frasier” este un sitcom american produs de televiziunea NBC. S-a intins pe 11 sezoane, intre anii 1993 si 2004, avand 265 de episoade. Dupa divortul de sotia sa, doctorul Frasier Crane (Kelsey Grammer) se intoarce in orasul natal, Seattle. Viata...

  Scenariul: David Angell, Peter Casey, David Clark Lee
  8 1
  8.2
 • Striking Distance (1993)

  Zonă de impact

  Detectivul Tom e concediat dupa ce lanseaza zvonul ca unul dintre colegi este criminal in serie. Nu isi va pierde increderea si va purta o lupta inegala impotriva scepticismului colectiv si a modului feroce si enigmatic de operare al asasinului.

  Regia: Rowdy Herrington
  33 1
  5.8