Filmele și serialele cu John Marshall Jones

  • John Marshall Jones

    John Marshall Jones

    61 de ani
    Data nașterii: 17.08.1962
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
  • Rust Creek (2018)

    După ce mașina i se strică pe un drum de țară, studenta Sawyer trebuie să încerce să supraviețuiască. Ea este forțată să facă o alianță cu un singuratic care are intenții dubioase.

    Regia: Jen McGowan
    59 8
    5.9
  • John Doe (2002)

    Misteriosul John Doe

    Cine este John Doe? Toti ar vrea sa stie si, in primul rand, el. De unde vine si cum poate vedea si intelege ceea ce toti ceilalti din jur vad si nu inteleg. S-a trezit intr-o buna zi pe o insula si a pornit prin lume. Fermecator, si-a facut...

    Scenariul: Brandon Camp, Mike Thompson
    11 1
    7.8
  • Smart Guy (1997)

    Scenariul: Danny Kallis, Brian Suskind
    0 0
    7.4
  • She's So Lovely (1997)

    Iubirea e un lucru foarte mare

    Sfarsitul anilor ‘70. Eddie si Maureen Quinn se iubesc. Au o tinerete tumultuoasa si agitata. Asteapta un copil. Eddie dispare de acasa cateva zile. Maureen este victima atacului unui vecin. La intoarcere, Eddie, pentru care sotia si copilul sunt...

    Regia: Nick Cassavetes
    2 0
    5.9
  • Sgt. Bilko (1996)

    Sergentul Bilko

    In fiecare armata, exista cineva care rezolva orice si iese din orice situatie. Steve Martin este sergentul Bilko, cel care organizeaza pariuri, face contrabanda cu bautura, loterii ilegale, seri de ruleta si masaj... chiar in cadrul armatei.

    Regia: Jonathan Lynn
    31 1
    5.8
  • White Men Can't Jump (1992)

    Albii nu pot sări

    Doi escroci - unul alb şi altul negru - fac echipă şi păcălesc jucătorii de baschet de pe terenurile de cartier din L.A. Unul este un familist care vrea să-şi plătească facturile, celălalt este un împătimit al pariurilor.

    Regia: Ron Shelton
    20 0
    6.8