Filmele și serialele cu John Ortiz

  • John Ortiz

    John Ortiz

    55 de ani
    Data nașterii: 23.05.1968
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Regia: Cord Jefferson
    Oscar-uri:
    16 0
    7.5
  • The In Between (2022)

    Între lumi

    THE IN BETWEEN este o poveste de dragoste supranaturală care se concentrează pe o adolescentă, Tessa (Joey King), care, după ce a fost în casele de plasament pentru cea mai mare parte a copilăriei ei, nu crede că își merită propria poveste de...

    Regia: Arie Posin
    23 6
    5.9
  • Promised Land (2022)

    Scenariul: Matt Lopez
    7 0
    6.5
  • The Fallout (2021)

    Proaspăt motivată de noile prietenii făcute în circumstanțe tragice, liceanul Vada începe să se reinventeze în timp ce își explorează relațiile cu familia și prietenii și perspectiva ei asupra lumii. Ea abandonează rutina sigură a familiei și...

    Regia: Megan Park
    13 3
    7.0
  • Horse Girl (2020)

    Fata cu caii

    O tânără rebelă pasionată de meșteșuguri, cai și seriale polițiste supranaturale își dă seama că visele ei lucide încep să străpungă țesătura realității.

    Regia: Jeff Baena
    14 5
    6.0
  • Messiah (2020)

    Mesia

    Un bărbat apare de nicăieri pretinzând că este Mesia și reușește să-și atragă adepți în întreaga lume. Actele sale sunt puse la îndoială de o agentă CIA care nu ştie ce ar prefera: să aibă de-a face cu un escroc sau cu adevăratul Mesia.

    Scenariul: Michael Petroni
    58 2
    7.6
  • Ad Astra (2019)

    Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginea exterioară a sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și pentru a dezvălui un mister care amenință supraviețuirea planetei noastre.

    Regia: James Gray
    234 74
    6.5
  • Nostalgia (2018)

    Nostalgie

    O dramă emoționantă despre nevoia de a găsi un sens în obiectele pe care le prețuim, filmul este un mozaic de povești interconectate construite în jurul temei centrale a pierderii și a memoriei.

    Regia: Mark Pellington
    1 3
    5.6
  • Bumblebee (2018)

    Bondarul

    Charilie, o tânără de aproape 18 ani, îl găsește pe Bumblebee cu răni adânci și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

    Regia: Travis Knight
    369 23
    6.7
  • Replicas (2018)

    Copii perfecte

    Replicas urmărește povestea unui om de știință îndurerat care experimentează tehnologia de clonare într-o încercare disperată de a-și învia familia ucisă într-un accident tragic de mașină.

    Regia: Jeffrey Nachmanoff
    288 32
    5.4
  • Peppermint (2018)

    Peppermint: Gustul răzbunării

    Peppermint (2018) este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.

    Regia: Pierre Morel
    288 32
    6.5
  • The Cloverfield Paradox (2018)

    Paradoxul Cloverfield

    Omenirea este în pragul războiului. Orbitând deasupra Pământului, un grup de cercetători care încearcă să rezolve o criză a energiei se trezește față în față cu o realitate alternativă misterioasă și întunecată.

    Regia: Julius Onah
    138 22
    5.5
  • Going in Style (2017)

    Jaf cu stil

    Trei prieteni de-o viaţă: Willie, Joe şi Al, decid să rişte vieţile liniştite de pensionari pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

    Regia: Zach Braff
    193 9
    6.6
  • Kong: Skull Island (2017)

    Kong: Insula Craniilor

    Un film de acțiune/aventură ce explorează originile legendarului King Kong. O echipă de exploratori se aventurează spre locul periculos și misterios unde locuiește regele maimuțelor.

    Regia: Jordan Vogt-Roberts
    514 50
    6.7
  • The Finest Hours (2016)

    Furtună Extremă

    Paza de Coastă face o încercare îndrăzneață de salvare în largul coastei Cape Cod, după ce două tancuri petroliere sunt distruse în timpul unui viscol în 1952.

    Regia: Craig Gillespie
    51 5
    6.7