Filmele și serialele cu John Pankow

  • John Pankow

    John Pankow

    70 de ani
    Data nașterii: 28.04.1954
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Episodes (2011)

    Episoade

    Sean şi Beverly sunt doi scriitori de succes din Marea Britanie, nerăbdători să ducă peste ocean formatul serialului lor. Din păcate la Hollywood nu este tocmai cum şi-au imaginat, formatul lor este mai degrabă un clişeu în care trebuie să...

    Scenariul: David Crane, Jeffrey Klarik
    10 2
    7.8
  • Bride Wars (2009)

    Războiul mireselor

    Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război.

    Regia: Gary Winick
    18 2
    5.5
  • Mad About You (1998)

    Nebun după tine

    Mad About You prezintă vieţile lui Paul, un producător de documentare, şi Jamie, specialistă în relaţii publice, ca un cuplu proaspăt căsătorit, oferind o viziune amuzantă asupra situaţilor de zi cu zi la care sunt supuşi cei doi îndrăgostiţi

    Scenariul: Paul Reiser, Danny Jacobson, Peter Tolan
    1 0
    6.8
  • A Stranger Among Us (1992)

    Un străin printre noi

    Melanie Griffith joaca rolul unui politist dur din New York. La un moment dat, are loc o crima brutala in randurile gruparii Hasidic Jews, ce pare a fi o „lucratura” din interior. Emily incepe o misiune sub acoperire, pentru a găsi faptasul.

    Regia: Sidney Lumet
    7 0
    5.6
  • Year of the Gun (1991)

    În mijlocul terorii

    Regia: John Frankenheimer
    4 0
    5.6
  • Mortal Thoughts (1991)

    Gânduri mortale

    Cea mai buna prietena a Cynthiei este patroana salonului de coafura in care lucreaza. Joyce nu are o viata de invidiat, fiindca sotul ei este un barbat agresiv si trantor, pe care toti ar vrea sa-l vada mort. Intr-o zi, acest lucru se intampla...

    Regia: Alan Rudolph
    9 3
    5.8
  • Talk Radio (1989)

    Un moderator de talk show nepoliticos şi dispreţuitor devine copleşit de ura care s-a construit în jurul programului său, chiar înainte de a fi transmis la nivel naţional.

    Regia: Oliver Stone
    5 0
    7.2
  • Monkey Shines (1988)

    Un experiment al groazei

    Când Allan rămâne paralizat el își pierde orice sparenta, până când o întâlnește pe Ella, o maimuțică antrenată să îl ajute prin casă. Dar Ella face parte dintr-un experiment și curand începe să răspundă la furia și frustrarea care îl apasă pe Allan.

    Regia: George A. Romero
    0 0
    6.2
  • The Secret of My Success (1987)

    Secretul succesului meu

    Una dintre cele mai de succes comedii ale anilor ’80. Brantley Forester este un pusti de la tara, mai exact dintr-o obscura localitate din Kansas, care vrea sa dea lovitura in New York.

    Regia: Herbert Ross
    7 0
    6.5
  • *batteries not included (1987)

    Prieteni de departe

    Filmul spune povestea unui grup de chiriasi din zona de est a orasului New York, care doresc din tot sufletul sa opreasca demolarea cladirii unde locuiesc. Locatarii sunt incintati de aparitia unor “oaspeti” extraterestri care vor sa-i ajute.

    Regia: Matthew Robbins
    7 1
    6.6
  • To Live and Die in L.A. (1985)

    Viață și moarte în L.A.

    Agentul secret Richard Chance este decis sa se razbune pe Eric Masters (Willem Dafoe), un fost politist, cel care i-a omorat partenerul. El este atat de hotarat sa mearga pana la capat pe acest drum, incat face din asta scopul vietii sale.

    Regia: William Friedkin
    10 3
    7.3