Filmele cu John Schuck

  • John Schuck

    John Schuck

    84 de ani
    Data nașterii: 04.02.1940
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • The Curse of the Jade Scorpion (2001)

    Blestemul Scorpionului de Jad

    Briggs este cel mai bun detectiv particular din New York-ul aniilor 40. Sau Briggs se lauda ca poate dezlega orice jaf prin faptul ca citeste mintea hotilor, insa puterea hipnotica a lui Jade Scorpio pune stapinire pe mintea sa.

    Regia: Woody Allen
    12 1
    6.7
  • Tales from the Crypt: Demon Knight (1995)

    Cavalerul întunericului

    Stravechiul si sangerosul conflict dintre bine si rau, ale carui radacini se pierd in negurile mileniilor, prinde din nou putere, datorita unei stranii alinieri a planetelor, care confera puterilor demonice o forta iesita din comun. Cele sase...

    Regia: Ernest R. Dickerson
    13 1
    6.7
  • Holy Matrimony (1994)

    Un frate de nădejde

    Un băiețel de 11 ani crescut în spiritul amish trebuie să se însoare cu soția fratelui său acum decedat. Femeia nu e adepta ritualurilor sectei și nici nu vrea să se mărite, însă puștiul deține o importantă suma de bani.

    Regia: Leonard Nimoy
    3 0
    5.1
  • Outrageous Fortune (1987)

    Cine ești tu domnule Michael Sanders

    Sandy şi Lauren sunt două artiste fără prea multe perspective, care frecventează acelaşi curs de artă. Deşi sunt oarecum diferite una faţă de cealaltă, atunci când află că se întâlneau cu acelaşi bărbat, animozitatea dintre ele începe să crească....

    Regia: Arthur Hiller
    10 0
    6.2
  • Butch and Sundance: The Early Days (1979)

    Butch și Sundance: Primele zile

    Un fel de prequel al mult mai cunoscutului "Butch Cassidy and the Sundance Kid"... in care putem urmari vietile celor doi nelegiuiti inainte de evenimentele portretizate cu ajutorul cuplului Newman/Redford.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.7
  • Thieves Like Us (1974)

    Evadații

    Filmul prezintă poveştile de dragoste a trei delincvenţi care devin celebri în urma spargerilor aproape perfecte pe care le dau.

    Regia: Robert Altman
    8 0
    7.0
  • McCabe & Mrs. Miller (1971)

    McCabe și domnișoara Miller

    John ajunge într-un orășel din vest și hotărăște să înființeze o tavernă-bordel. Ajutat de doamna Miller, pune pe picioare o afacere profitabilă. Planurile lor sunt date peste cap de o corporație puternică, interesată de producția minieră a orașului.

    Regia: Robert Altman
    17 0
    7.6
  • Regia: Robert Altman
    0 0
    6.8