Filmele și serialele cu John Slattery

  • John Slattery

    John Slattery

    61 de ani
    Data nașterii: 13.08.1962
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Next (2020)

    Scenariul: Manny Coto
    94 3
    6.7
  • Mrs. America (2020)

    Serialul spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a amendamentului drepturilor egale și a reacției neașteptate a lui Phyllis Schlafly (Cate Blanchett), o regină a frumuseții devenită conservatoare.

    Scenariul: Dahvi Waller
    22 1
    7.9
  • The Romanoffs (2018)

    Scenariul: Matthew Weiner
    19 2
    7.0
  • Churchill (2017)

    Filmul îl prezintă pe Winston Churchill și Ziua Z din anul 1944, în timpul căreia s-a declanșat debarcarea din Normandia, invazia Aliaților destinată eliberării Europei de sub dominația nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Jonathan Teplitzky
    52 9
    6.0
  • Spotlight (2016)

    Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

    Regia: Tom McCarthy
    Oscar-uri:
    25 3
    8.1
  • Ted 2 (2015)

    Buclucașul urs de pluș Ted trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Ted și amicul John vor fi implicați și în accidente de tot felul, dar și în urmăriri pe viață și pe moarte

    Regia: Seth MacFarlane
    38 2
    6.3
  • Iron Man 2 (2010)

    Omul de Fier 2

    Lumea întreagă știe că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa și chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-și doneze imbatabila armură oamenilor de știință ai armatei.

    Regia: Jon Favreau
    138 4
    6.9
  • Mad Men (2007)

    Oameni nebuni

    Proiectată în New York-ul anilor '60, drama Mad Men, sexy și provocatoare, urmărește îndeaproape viața competitivă a bărbaților și a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicității, o lume egoistă, unde jucătorii cheie fac o artă din vânzări.

    Scenariul: Matthew Weiner
    51 5
    8.7
  • Underdog (2007)

    Supercâine

    După un accident în laboratorul secret al sinistrului om de ştiinţă Simon Barsinister, un căţel obişnuit capătă puteri de neimaginat, precum şi capacitatea de a vorbi.

    Regia: Frederik Du Chau
    5 1
    4.8
  • Flags of Our Fathers (2006)

    Steagurile taților noștri

    Februarie, 1945. Pe insula Iwo Jima are loc una din cele mai sangeroase batalii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. La inceputul luptei, un steag american apare pe muntele Suribachi, si imaginea celor 5 soldati care l-au ridicat face inconjurul SUA.

    Regia: Clint Eastwood
    25 0
    7.1
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

    Dans murdar 2: Nopți în Havana

    Katey se mută din SUA la Havana împreună cu părinţii ei în noiembrie 1958. Acestia vor ca fata să-şi facă prieteni în cercurile din înalta societate, dar ea îi sfidează îndrăgostindu-se de Javier, un ospătar care este şi un dansator fantastic.

    Regia: Guy Ferland
    18 0
    5.9
  • Mona Lisa Smile (2003)

    Zâmbet de Mona Lisa

    Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândească pentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum, Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

    Regia: Mike Newell
    18 0
    6.5
  • Bad Company (2002)

    Compania rea

    Cand un agent CIA aflat in misiune este asasinat chiar inainte de a termina o ancheta legata de trafic de arme nucleare, CIA-ul se vede nevoit sa-i gaseasca un inlocuitor. Singura speranta ar fi fratele geaman al agentului asasinat.

    Regia: Joel Schumacher
    46 4
    5.6
  • The Naked Man (1999)

    Omul cu două fețe

    Ajuns in acel moment al vietii in care importante devin casa, familia si copiii, Edward Bliss isi pregateste retragerea din lumea wrestlingului, numai ca doi criminali decid sa-i omoare familia si atunci prioritatile lui se schimba.

    Regia: J. Todd Anderson
    0 0
    5.1