Filmele și serialele cu John Terry

  • John Terry

    John Terry

    74 de ani
    Data nașterii: 25.01.1950
    Locul nașterii: Vero Beach, Florida, USA
  • Charlie's Angels (2011)

    Îngerii lui Charlie

    Datorită misteriosului miliardar Charlie Townsend, trei femei frumoase au şansa să scape de trecutul lor tumultuos. Sub atenta supraveghere a agentului intermediar, Bosley, Kate, Eve şi Abby lucrează exclusiv pentru agenţia de detectivi Townsend...

    Scenariul: Alfred Gough, Miles Millar, Ivan Goff
    1 0
    4.4
  • Nine Dead (2009)

    Comunicarea este cheia supraviețuirii pentru 9 străini care au fost răpiți. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiți. Cine va supraviețui acestui test?

    Regia: Chris Shadley
    4 0
    5.4
  • The Way of War (2009)

    Conspirație și trădare

    Întors din Orientul Mijlociu cu informații compromițătoare, David Wolfe e hotărât să le facă publice. După ce întreaga familie îi este asasinată ca avertisment, Davud se transformă într-un justițiar care nu mai are nimic de pierdut.

    Regia: John Carter
    5 3
    3.2
  • Surfer, Dude (2008)

    Pe Val

    Povestea întortocheat-ilară a unui surfer, aflat în căutarea sufletului, ce se confruntă cu o "banală" criză existenţială.

    Regia: S.R. Bindler
    2 1
    4.6
  • Into the West (2005)

    În vest

    Mini-seria tv produsa de Steven Spielberg cuprinde povesti din Vestul salbatic vazute atat din perspectiva unei familii de negustori albi aflate in cautarea “visului american”, cat si din cea a unei familii de amerindieni. In timpul colonizarii...

    26 0
    8.0
  • L.A. Johns (1997)

    Destăinuiri

    Brittney Powell e Liz, o tânără atrăgătoare care e atrasă în lumea prostituției de lux de către o bătrână cocotă pe nume Jacqueline. În timp ce Liz avansează pe scara socială în ipostaza de damă de companie de lux, ea întâlnește tot soiul de...

    Regia: Joyce Chopra
    0 0
    4.9
  • The Big Green (1995)

    Echipa de fotbal

    Regia: Holly Goldberg Sloan
    0 0
    5.5
  • Iron Will (1994)

    Vointa de fier

    In timpul Primului Razboi Mondial, in friguroasele tinuturi din Alaska, un tanar participa la o cursa de sanii trase de caini, luptandu-se cu furia naturii si rautatea oamenilor. Incredibila, dar adevarata poveste a acestuia a facut inconjurul lumii.

    Regia: Charles Haid
    10 0
    6.6
  • Of Mice and Men (1992)

    Oameni și șoareci

    George şi Lennie, doi tineri fără căpătâi, încearcă să-şi construiască un viitor în America, muncind acolo unde se iveşte posibilitatea. Lucrurile sunt îngreunate de faptul că Lennie este retardat şi puţini sunt aceia care îl primesc să lucreze.

    Regia: Gary Sinise
    23 0
    7.5
  • The Resurrected (1991)

    Cazul Charles Dexter Ward

    Suspiciunile unei femei devin tot mai puternice pe măsură ce soțul ei, un inginer chimist, primește pachete ce conțin rămășițe umane pe care le foloseste in experimente dubioase.

    Regia: Dan O'Bannon
    3 1
    6.2
  • Full Metal Jacket (1987)

    Platoșa de oțel

    O privire din două perspective asupra unei singure realități: atrocitățile produse de un razboi ai cărui victime sunt oameni, indiferent de ce parte a baricadei se situează ei

    Regia: Stanley Kubrick
    50 0
    8.3