Filmele și serialele cu John Turturro

  • John Turturro

    John Turturro

    67 de ani
    Data nașterii: 28.02.1957
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)

    Pinocchio, de Guillermo del Toro

    Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viață în mod magic pentru a alina suferința unui tâmplar pe nume Geppetto. Acest musical fantastic...

    Regia: Guillermo del Toro, Mark Gustafson
    Oscar-uri:
    13 1
    7.6
  • The Batman (2022)

    Batman

    După doi ani de supraveghere a străzilor orașului ca Batman, aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor...

    Regia: Matt Reeves
    223 42
    7.8
  • Severance (2022)

    Scenariul: Dan Erickson
    63 10
    8.7
  • The Plot Against America (2020)

    Complotul împotriva Americii

    Membrii unei familii din New Jersey urmăresc ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

    Scenariul: David Simon, Ed Burns
    21 2
    7.3
  • Filmul spune povestea unui trio de inadaptați a căror relație ireverențioasă și tensionată sexual se va transforma într-o surprinzătoare poveste de dragoste. Atunci când intră în conflict cu o coafeză înarmată, devin fugari.

    Regia: John Turturro
    3 3
    4.4
  • The Name of the Rose (2019)

    Numele trandafirului

    91 9
    6.9
  • Gloria Bell (2018)

    Povestea Gloriei, o femeie independentă, trecută de 50 de ani, care îşi caută dragostea în discotecile din Los Angeles.

    Regia: Sebastián Lelio
    16 7
    6.3
  • Hands of Stone (2016)

    Pumni de piatră

    Filmul „Pumni de piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului.

    Regia: Jonathan Jakubowicz
    14 2
    6.6
  • The Night Of (2016)

    În acea noapte

    Un serial ce analizează complexitățile unui caz de crimă din New York. Povestea urmărește investigația poliției, demersurile legale, sistemul de justiție și purgatoriul numit Rikers Island, unde acuzatul își așteaptă procesul.

    Scenariul: Steven Zaillian, Richard Price
    39 3
    8.4
  • My Mother (2015)

    Mama mea

    Regia: Nanni Moretti
    1 1
    6.8
  • Exodus: Gods and Kings (2014)

    Exodul: Zei și regi

    Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). O ecranizare cu efecte speciale de ultimă generație.

    Regia: Ridley Scott
    98 3
    6.0
  • God's Pocket (2014)

    God's Pocket este un film despre un orăşel muncitoresc, având personaje ieşite din comun, ale căror vieţi ajung să se intersecteze odată ce Leon Scarpato (Caleb Landry Jones) îşi pierde viaţa pe un şantier în ceea ce pare un "accident"

    Regia: John Slattery
    8 0
    6.1
  • Fading Gigolo (2013)

    Gigolo de ocazie

    Povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăște să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinși în mreje.

    Regia: John Turturro
    4 0
    6.2
  • Transformers: Dark of the Moon (2011)

    Transformers 3

    Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții vor supraviețui?

    Regia: Michael Bay
    104 0
    6.2
  • Cars 2 (2011)

    Mașini 2

    Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi dintr-o nouă intrigă

    Regia: John Lasseter, Brad Lewis
    22 1
    6.2