Filmele cu John Witherspoon

  • John Witherspoon

    John Witherspoon

    Data nașterii: 27.01.1942
    Decedat: 29.10.2019 (77 de ani)
  • Little Man (2006)

    Micuțul

    Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte.

    Regia: Keenen Ivory Wayans
    30 1
    4.5
  • Friday After Next (2002)

    Vineri, în ajun de Crăciun

    Actiunea are loc in perioada sarbatorilor de iarna, cand in sfarsit, Craig si Day Day – doi verisori - au reusit sa aiba apartamentul lor. Mai mult, fac rost de o slujba (agenti de paza), agata fete, beau si consuma droguri usoare, li se pare ca...

    Regia: Marcus Raboy
    10 1
    5.8
  • The Ladies Man (2000)

    Un bărbat cuceritor

    Cand Leon Phelbs ramane fara slujba de la radio din pricina limbajului deocheat reverberat pe unde, are norocul sa gaseasca o portita de scapare si ghinionul sa se simta prins in corzi. Portita de scapare i-o deschide scrisoarea unei foste iubite...

    Regia: Reginald Hudlin
    1 0
    5.2
  • Next Friday (2000)

    Vinerea viitoare

    Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu "baietasi de cartier" si multa muzica rap.

    Regia: Steve Carr
    17 0
    6.1
  • Vampire in Brooklyn (1995)

    Vampir în Brooklyn

    Maximillian e unicul supravietuitor al elitei vampirilor din Insulele Caraibe. Ca ultim descendent, el trebuie sa isi gaseasca o partenera pentru a perpetua specia. Cea mai potrivita femeie pentru a-i implini dorinta pare a fi o tanara din Brooklyn.

    Regia: Wes Craven
    17 1
    4.6
  • Friday (1995)

    Vineri

    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri...

    Regia: F. Gary Gray
    27 1
    7.2
  • Fatal Instinct (1993)

    Instinct fatal

    Comedie în stilul Airplane, Instinct fatal este o parodie la adresa valului de thrillere cu conotații sexuale care s-a revărsat dinspre Hollywood la începutul anilor '90, vizând în special filme celebre precum "Instinct primar" sau "Atracție fatală".

    Regia: Carl Reiner
    19 0
    5.7
  • Boomerang (1992)

    Bumerangul

    Marcus este angajat al unei companii de publicitate. Viata profesionala plina de succes este completata de o viata personala cel putin la fel de activa, cuceririle sale fiind dese si lipsite de interes si stabilitate.

    Regia: Reginald Hudlin
    10 0
    5.6