Filmele cu John Wood

  • John Wood

    John Wood

    Data nașterii: 05.07.1930
    Decedat: 06.08.2011 (81 de ani)
  • The White Countess (2005)

    Contesa de gheață

    Contesa alba este o drama istorica despre un barbat care s-a izolat si inchis in el insusi in fata unei lumi pe care nu a putut sa o schimbe.

    Regia: James Ivory
    10 1
    6.5
  • The Body (2001)

    Misiune în țara sfântă

    În zorii noului mileniu, în leagănul credinței, Ierusalim, doi oameni aparținând unor lumi și culturi diferite se aliază pentru a investiga o descoperire arheologică ce amenință fundațiile religiei occidentale și distruge fragila pace din regiune.

    Regia: Jonas McCord
    13 0
    5.3
  • An Ideal Husband (1999)

    Soțul ideal

    Sir Robert Chiltern este sotul perfect si gentlemanul desavarsit. Cel putin asa cred sofisticata lui sotie Gertrude si restul lumii. Insa intriganta doamna Cheveley cunoaste micul secret care pateaza trecutul lui Sir Robert, ba are si dovada...

    Regia: Oliver Parker
    9 1
    6.8
  • The Avengers (1998)

    Răzbunătorii

    Agentul secret britanic John Steed (Ralph Fiennes) isi uneste fortele cu experta in stiintele paranormale Emma Peel (Uma Thurman), pentru a lupta impotriva diabolicului si in acelasi timp, fermecatorului escroc, Sir August de Wynter (Sean Connery).

    Regia: Jeremiah S. Chechik
    22 3
    3.8
  • Rasputin (1996)

    “Rasputin” este ecranizarea vietii uneia dintre cele mai controversate figuri ale istoriei. La inceputul secolului XX, un taran din Siberia, Rasputin (Alan Rickman), ajunge in capitala imperiului rus, unde resuseste sa patrunda in sanul familiei...

    Regia: Uli Edel
    5 1
    6.9
  • Jane Eyre (1996)

    Proaspat iesita de pe bancile scolii, tanara Jane Eyre accepta postul de institutoare a micii Adele, crescuta de presupusul ei tata la Thornfield Hall, un domeniu la fel de impunator si de plin de secrete ca si stapanul sau.

    Regia: Franco Zeffirelli
    14 0
    6.8
  • Sabrina (1995)

    Sabrina este fermecatoare, amuzanta si stralucitoare precum marile vedete de la Hollywood. Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear apar impreuna intr-o poveste a Cenusaresei moderne, regizata de celebrul Sydney Pollack.

    Regia: Sydney Pollack
    18 1
    6.3
  • Citizen X (1995)

    Cetățeanul X

    Andrei Chikatilo este un psihopat criminal in serie, ce omoara pentru a se implini sexual. Pe urmele sale se afla un politist inteligent, dar lipsit de sprijinul oficialitatilor. El pune mana pe criminal, dar nu i se permite sa-l interogheze.

    Regia: Chris Gerolmo
    8 0
    7.5
  • Shadowlands (1994)

    Tărâmul umbrelor

    C.S. Lewis este un scriitor și profesor renumit. Necăsătorit, el duce o viață de celibatar până când o întâlnește pe Joy Gresham.

    Regia: Richard Attenborough
    16 0
    7.3
  • Uncovered (1994)

    Pe cand restaura un vechi tablou ce ilustra o femeie si doi barbati jucand sah, Julia gaseste pe spatele panzei textul "Cine l-a ucis pe cavaler". Proprietarul operei de arta ii marturiseste ca unul dintre stramosii lui a fost ucis si ca tabloul...

    Regia: Jim McBride
    7 2
    5.7
  • Jumpin' Jack Flash (1986)

    Spion fără voie

    Terry este angajata unei banci renumite. Ea comunica cu clientii de pe intreg mapamondul. Intr-o zi, Terry primeste un mesaj codat. Dupa ce reuseste sa descifreze mesajul, Terry se trezeste implicata in periculoasa lume a spionajului international.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    5.9
  • Lady Jane (1986)

    Anul 1553. Cu binecuvântarea familiei regale, aristocrația jefuia proprietățile bisericii, fura cele mai frumoase ferme și în general lua ce era mai bun. Verișoara lui Henry al VIII-lea, Jane nu împărtășea conduita, dar putea aduce ea o schimbare?

    Regia: Trevor Nunn
    12 1
    7.1
  • Ladyhawke (1985)

    Domnița șoim

    Etienne Navarre și Isabeau de Anjou. Dragostea lor era atât de puternică încât nimic nu le-ar fi putut sta în cale. Până când au fost trădați, iar puterile negre ale iadului au aruncat asupra lor un blestem teribil.

    Regia: Richard Donner
    33 2
    6.9
  • WarGames (1983)

    Jocuri de război

    Un hacker declanșează o catastrofală reacție în lanț atunci când reușește să intre în sistemul de apărare american.

    Regia: John Badham
    10 2
    7.1
  • Which Way to the Front? (1970)

    Care e drumul spre front?

    Comedie dementiala avand-ul in prim plan pe inegalabilul comediant Jerry Lewis in dubla ipostaza de regizor si protagonist, Care e drumul spre front ii parodiaza pe nazisti cu o placere insatiabila si o tehnica aparte. Jerry Lewis joaca rolul lui...

    Regia: Jerry Lewis
    7 0
    4.6