Filmele cu Johnny Depp

 • Johnny Depp

  Johnny Depp

  59 de ani
  Data nașterii: 09.06.1963
  Locul nașterii: Owensboro, Kentucky, USA
 • Minamata (2020)

  Fotograful de război W. Eugene Smith se întoarce în Japonia. De data asta pentru a documenta efectele devastatoare ale otrăvirii cu mercur în comunitățile de coastă. Un film bazat pe fapte reale.

  Regia: Andrew Levitas
  22 1
  7.2
 • Waiting for the Barbarians (2019)

  Așteptându-i pe barbari

  Magistratul unei asezari izolate de frontiera duce o viata linistita si pasnica pana la sosirea colonelului Joll, a carui sarcina este sa raporteze activitatile barbarilor si a securitatii granitelor.

  Regia: Ciro Guerra
  39 12
  5.9
 • City of Lies (2018)

  Orașul minciunilor

  Bazat pe povestea adevărată a unuia dintre cele mai cunoscute cazuri nesoluționate din ultima vreme, filmul dezvăluie o viziune unică asupra uciderii scandaloase a faimosului The Notorious B.I.G. la scurt timp după moartea lui Tupac.

  Regia: Brad Furman
  41 5
  6.5
 • The Professor (2018)

  Profesorul

  Richard, un profesor universitar de vârstă mijlocie, pe care anii l-au transformat într-un om blazat, primește un diagnostic care îi schimbă viața și îl determină să renunțe la plictisitoarele convenții sociale pentru a trăi în cel mai curajos și...

  Regia: Wayne Roberts
  38 5
  6.7
 • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

  Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

  Gellert Grindelwald plănuiește să construiască o armată de vrăjitori mai presus de toate ființele non-magice. Profesorul lui Newt Scamander, Albus Dumbledore, îi cere fostului său student ajutorul.

  Regia: David Yates
  317 28
  6.5
 • Când simpaticii pitici de grădină, Gnomeo și Julieta, ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

  Regia: John Stevenson
  19 3
  5.2
 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)

  Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

  Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul Jack Sparrow este lovit şi mai abitir de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de Căpitanul Salazar evadează din Triunghiul Diavolului hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare.

  Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
  467 32
  6.5
 • Yoga Hosers (2016)

  Pasionați de yoga

  Regia: Kevin Smith
  3 2
  4.2
 • Alice Through the Looking Glass (2016)

  Alice în Țara Oglinzilor

  În noua peliculă Disney, Alice În Țara Oglinzilor, Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) se reîntoarce pe tărâmul fantastic din Underland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun

  Regia: James Bobin
  29 1
  6.2
 • Black Mass (2015)

  Black Mass: Afaceri murdare

  Filmul spune povestea adevărată a lui Whitey Bulger, fratele unui senator și cel mai cunoscut criminal din istoria orașului Boston, care a devenit un informator pentru FBI ca să distrugă o familie mafiotă care i-a invadat teritoriul.

  Regia: Scott Cooper
  25 6
  6.9
 • The Nightmare (2015)

  Coșmarul

  Regia: Rodney Ascher
  1 0
  5.7
 • Mortdecai (2015)

  Dealer-ul de artă Charles Mortdecai pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor.

  Regia: David Koepp
  20 4
  5.5
 • Regia: Joe DeMaio, Jeff Roe
  1 0
  8.3
 • Tusk (2014)

  Colți

  Când Wallace se duce în Canada și e dat dispărut în pădurile din Manitoba în timp ce făcea un interviu cu un personaj misterios, cel mai bun prieten al său, Teddy, împreună cu iubita, Allison, pornesc pe urmele lui, să-l găsească, să-l salveze.

  Regia: Kevin Smith
  6 0
  5.3
 • Transcendence (2014)

  Viață după moarte

  Când soțul ei Will este ucis de teroriști, viața pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster, dar cercetătoarea găsește o metodă revoluționară de a transfera întreaga personalitate a lui Will într-un computer.

  Regia: Wally Pfister
  45 0
  6.2