Filmele cu Johnny Williams

  • Johnny Williams

    Johnny Williams

  • The Whole Ten Yards (2004)

    Cât îmi dai ca să împușc din nou?

    Noua viata linistita pe care o duce Jimmy "Laleaua" este data peste cap atunci cand vechiul sau prieten Oz ii cere ajutorul. Sotia celui din urma, Cynthia tocmai a fost rapita de o banda de unguri. Ca urmare, "Laleaua" si Jill reintra in actiune.

    Regia: Howard Deutch
    36 0
    5.5
  • Undisputed (2002)

    Necontestatul

    În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

    Regia: Walter Hill
    38 2
    6.1
  • Mafioso: The Father, the Son (2001)

    Mafioso: Tatăl și fiul

    Mafiot de moda veche, Don Antonio Paradiso decide ca a sosit momentul ca afacerile sale si ale familiei sa intre in legalitate. Dar planul sau nu este acceptat de grupul de asasini profesionisti, reuniti in Triada Chineza. Intre cele doua clanuri...

    Regia: Anthony Caldarella
    1 1
    4.4
  • Forget Paris (1995)

    Să uiți Parisul

    Mickey Gordon (Billy Crystal) este un arbitru de baschet, care trebuie sa-si inmormanteze tatal la Paris, potrivit ultimei sale dorinte. In timpul calatoriei, trupul defunctului sau tata se rataceste

    Regia: Billy Crystal
    2 0
    6.5
  • The Mask (1994)

    Masca

    Metamorfozarea instantanee a lui Stanley, dintr-un timid functionar de banca (fara succes la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa) - intr-un tip cu posibilitati fizice supranaturale.

    Regia: Chuck Russell
    71 2
    6.9
  • Honeymoon in Vegas (1992)

    Lună de miere în Vegas

    Detectivul particular Jack Singer ii promite mamei sale, aflata pe patul de moarte, ca nu se va insura niciodata. Pe de alta parte, prietena sa, Betsy, ameninta ca-l paraseste daca nu se hotaraste s-o ceara odata de nevasta.

    Regia: Andrew Bergman
    8 0
    5.9