Filmele și serialele cu Jolene Blalock

  • Jolene Blalock

    Jolene Blalock

    49 de ani
    Data nașterii: 05.03.1975
    Locul nașterii: San Diego, California, USA
  • Sinners and Saints (2010)

    Sfinți păcătoși

    Detectivul Sean Riley încearcă să facă față mortii fiului sau si casatoriei esuate. Confruntandu-se cu o probabila suspendare din departament, Riley face echipa cu un detectiv in omucideri, pentru a ajuta la rezolvarea unei serii de crime brutale.

    Regia: William Kaufman
    12 0
    6.1
  • Starship Troopers 3: Marauder (2008)

    Infanteria Stelara 3: Invadatorii

    Colonelul Johnny Rico (Casper Van Dien) s-a intors pentru a-si conduce echipa intr-o misiune secreta, care trebuie sa salveze un mic echipaj de soldati, esuat pe indepartata planeta OM-1.

    Regia: Edward Neumeier
    29 2
    4.3
  • Opt straini ramasi fara memorie se trezesc prizonieri intr-o fabrica dezafectata. Pe masura ce incearca disperati sa isi dea seama cum au ajuns acolo si cum sa evadeze, propriile lor Umbre incearca sa-i atraga in intuneric...

    Regia: Michael Winnick
    3 0
    4.8
  • Slow Burn (2005)

    Patimi mocnite

    Ford Cole, un procuror cu ambitii politice, are o mare problema pe cap: una dintre asistentele sale, Nora, a marturisit ca a ucis un om, invocand autoapararea. Situatia se agraveaza cand un individ da o declaratie care o contrazice pe cea a Norei.

    Regia: Wayne Beach
    2 0
    5.7
  • În prologul pentru „Star Trek”, cpt. Archer și echipajul explorează spațiul și, întâlnind noi specii extraterestre, descoperă tehnologii de perfecționare a rasei umane.

    Scenariul: Rick Berman, Brannon Braga
    32 1
    7.5
  • Jason and the Argonauts (2000)

    În căutarea lânii de aur

    Legenda expeditiei condusa de Iason, pornit in cautarea Lanii de Aur, una dintre cele mai renumite legende din mitologia greaca.

    5 1
    5.9