Filmele și serialele cu Jon Favreau

  • Jon Favreau

    Jon Favreau

    57 de ani
    Data nașterii: 19.10.1966
    Locul nașterii: Queens, New York, USA
  • Spider-Man: No Way Home (2021)

    Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă

    Identitatea lui Peter Parker este dezvăluită și nu mai poate separa viața lui normală de cerințele solicitante ale vieții de super-erou. Atunci când îi cere ajutorul lui Doctor Strange pentru a restabili secretul identității sale, lucrurile se...

    Regia: Jon Watts
    242 45
    8.2
  • The Chef Show (2019)

    Jon Favreau, scenarist, regizor și bucătar amator, și chef Roy Choi explorează lumea gastronomiei alături de bucătari profesioniști și prieteni celebri.

    2 0
    8.2
  • Spider-Man: Far from Home (2019)

    Omul-Păianjen: Departe de casă

    Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

    Regia: Jon Watts
    277 35
    7.4
  • Solo: A Star Wars Story (2018)

    Solo: O Poveste Star Wars

    Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

    Regia: Ron Howard
    365 23
    6.9
  • Spider-Man: Homecoming (2017)

    Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

    Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

    Regia: Jon Watts
    364 58
    7.4
  • Term Life (2016)

    Timp limită

    Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.

    Regia: Peter Billingsley
    24 2
    5.6
  • Chef (2014)

    Bucătarul șef

    Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă.

    Regia: Jon Favreau
    24 0
    7.3
  • The Wolf of Wall Street (2013)

    Lupul de pe Wall Street

    Filmul este bazat pe bestseller-ul cu același titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată și ajunge să fie condamnat la închisoare)

    Regia: Martin Scorsese
    72 7
    8.2
  • Identity Thief (2013)

    Hoața de identitate

    Jason Bateman și Melissa McCarthy se află în fruntea distribuției de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieșit din comun care ajunge în situația de a lua măsuri extreme pentru a-și recupera identitatea furată.

    Regia: Seth Gordon
    14 4
    5.7
  • Iron Man 3 (2013)

    Omul de Fier 3

    Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt puși în pericol, Tony Stark - omul din spatele costumului Iron Man - este nevoit să facă față amenințării și să își salveze familia și concetățenii.

    Regia: Shane Black
    124 1
    7.1
  • I Love You, Man (2009)

    Caut cavaler de onoare

    Peter a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui. El nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi

    Regia: John Hamburg
    15 0
    7.0
  • Couples Retreat (2009)

    Vacanța cu toate incluse

    Uneori, ca să-ți salvezi căsnicia, o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluția cea mai simplă. Urmezi terapia cu cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa și plajă de voie.

    Regia: Peter Billingsley
    20 0
    5.5
  • Four Christmases (2008)

    Patru Crăciunuri

    Brad si Kate abia asteapta Craciunul, dar in special pentru ca anul asta nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, anul acesta vor pleca spre o destinatie exotica.

    Regia: Seth Gordon
    22 1
    5.7