Filmele și serialele cu Jon Seda

  • Jon Seda

    Jon Seda

    53 de ani
    Data nașterii: 14.10.1970
    Locul nașterii: Manhattan, New York City, New York, USA
  • La Brea (2021)

    Scenariul: David Appelbaum
    341 25
    5.8
  • Chicago Justice (2017)

    Dreptatea din Chicago

    Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
    95 6
    6.8
  • Chicago PD (2014)

    Poliția din Chicago

    Chicago P.D. spune povestea departamentului de poliție Chicago, format din două grupuri distincte de ofițeri: polițiștii în uniformă și ofițerii de intelligence.

    Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
    1016 11
    8.1
  • Bullet to the Head (2012)

    Glonț în cap

    Povestea lui Bobo (Sylvester Stallone), un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale orașului New Orleans.

    Regia: Walter Hill
    41 3
    5.7
  • The Pacific (2010)

    Pacific

    THE PACIFIC relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei pușcași marini - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) și John Basilone (Jon Seda) - de-a lungul întregilor operațiuni de pe frontul din Pacific, în...

    55 3
    8.3
  • Bad Boys II (2003)

    Băieți răi 2

    Detectivii de la sectia narcotice Mark Lawrey si Marcus Burnett sunt repartizati sa investigheze o retea de distributie a unui drog puternic care a ajuns in Miami. Ei descopera o conspiratie de proportii in care este implicat un mare mafiot.

    Regia: Michael Bay
    104 4
    6.6
  • Undisputed (2002)

    Necontestatul

    În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

    Regia: Walter Hill
    38 2
    6.1
  • Selena (1997)

    "Selena" este povestea vibranta a cantaretei cu acelasi nume, castigatoare a premiului Grammy, a carei viata a luat sfarsit in apogeul carierei sale.

    Regia: Gregory Nava
    15 0
    6.8
  • Mistrial (1996)

    Sentința

    Eddie Rios e acuzat de uciderea a doi polițiști, dar nu e găsit vinovat din pricina lipsei de probe. Steve Donohue, detectivul care l-a arestat pe Rios, e șocat de hotărâre și, într-un atac de furie, scoate arma, îi ia ostatici pe judecător,...

    Regia: Heywood Gould
    1 1
    5.6
  • The Sunchaser (1996)

    Gonind spre soare

    Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles, este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani.

    Regia: Michael Cimino
    4 0
    6.1
  • Dear God (1996)

    Scrisori pentru Cel de Sus

    O comandă specială pentru fanii genului de comedie! Grag Kinnear joacă în rolul principal, iar Garry Marshall regizeazăă această comedie care descrețește frunțile în care un falsificator de bani bun de nimic ajunge să facă fapte bune.

    Regia: Garry Marshall
    1 0
    5.4
  • Twelve Monkeys (1995)

    Armata celor 12 maimuțe

    Misterul „Armatei celor 12 maimuţe” se află între trecut şi viitor, între luciditate şi nebunie, între vis şi realitate. Acţiunea filmului are loc în anul 2035 când omenirea subzistă într-o dezolantă lume a morţii.

    Regia: Terry Gilliam
    62 8
    8.0
  • Daybreak (1993)

    Epidemia

    În viitorul apropiat, o epidemie mortală macină America. Țelul guvernului opresiv e ca publicul să rămână ignorant și temător. În această lume, un rebel carismatic, Torch, duce o campanie periculoasă împotriva stăpânirii și, la adăpostul...

    Regia: Stephen Tolkin
    1 0
    5.0