Filmele și serialele cu Jonathan Hyde

  • Jonathan Hyde

    Jonathan Hyde

    75 de ani
    Data nașterii: 21.05.1948
    Locul nașterii: Brisbane, Australia
  • Tokyo Trial (2016)

    Untitled WWII Project

    După Al Doilea Război Mondial, 11 judecători din rândul aliaților vor decide soarta criminalilor de război japonezi, într-un proces internațional tensionat.

    2 1
    7.3
  • Trollhunters (2016)

    Vânătorii de Troli: Povești din Arcadia

    După ce descoperă o amuletă misterioasă, un adolescent obișnuit acceptă un destin neașteptat și pornește să salveze două lumi. Creat de Guillermo del Toro.

    Scenariul: Guillermo del Toro
    5 1
    8.4
  • Crimson Peak (2015)

    Vârful stacoji

    Edith (Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-și refacă viața după un eveniment tragic. Ea se lasă cucerită de un misterios și șarmant gentleman, Thomas (Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak

    Regia: Guillermo del Toro
    33 2
    6.5
  • The Strain (2014)

    Intriga este dată de răspândirea bruscă a unui virus ce transformă oamenii în vampiri. Cel desemnat să investigheze problema și să oprească epidemia care amenință să cuprindă întreg Pământul este dr. Ephraim Goodweather, conducătorul Centrului...

    Scenariul: Guillermo del Toro, Chuck Hogan
    145 7
    7.3
  • Land of the Blind (2006)

    Tărâmul orbilor

    Un soldat povestește relația sa cu un prizonier politic celebru care încearcă să răstoarne guvernul autoritar din tara sa.

    Regia: Robert Edwards
    3 0
    6.4
  • The Curse of King Tut's Tomb (2006)

    Tutankhamon: Blestemul faraonului

    Cautarea mormantului regelui Tutankhamon si a comorilor acestuia devine o adevarata aventura pentru doi arheologi rivali. Unul vrea sa protejeze puterile mormantului spre binele omenirii. Celalalt vrea sa subjuge aceste puteri pentru a domina lumea.

    Regia: Russell Mulcahy
    9 1
    4.3
  • The Contract (2006)

    Contractul

    Frank Cordell este un asasin platit extrem de periculos. El este prins si in curand va trebui sa dea socoteala pentru crimele sale, insa reuseste sa evadeze din custodia politiei luandu-l ostatic pe fiul lui Ray Keene.

    Regia: Bruce Beresford
    19 0
    5.6
  • Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking (2004)

    Sherlock Holmes si cazul ciorapului de matase

    Faimosul detectiv, secondat de colaboratorul sau apropiat dr. Watson, se afla pe urmele unui criminal in serie, care asasineaza tinere din lumea buna, strangulandu-le cu un ciorap de matase. Filmul propune – intr-o ambianta de epoca minutios...

    Regia: Simon Cellan Jones
    0 0
    6.7
  • Attila (2001)

    Attila, cuceritorul

    Europa anilor 434. Războinicul Attila și fratele său preiau conducerea hunilor. După moartea fratelui, Attila vrea să formeze un imperiu care să domine lumea, reunește prin lupte succesive triburile de huni și visează să cucerească imperiul roman.

    23 0
    6.6
  • Jack and the Beanstalk: The Real Story (2001)

    Jack și vrejul de fasole

    Bogatul Jack Robinson se confruntă cu o dilemă când pe terenul pe care se construiește ultimul său proiect, muncitorii descoperă oase de uriaș. Nu se știe dacă e o farsă sau o descoperire fără precedent. Jack primește vizita unei femei...

    3 1
    6.7
  • The Prince and the Pauper (2000)

    Print si cersetor

    Thomas Canty, fiul unui cersetor, si tanarul Edward, Print de Wales, sunt amandoi nemultumiti de statutul lor in viata. In consecinta, ei profita de faptul ca seamana ca doua picaturi de apa si hotarasc in taina sa faca schimb de "locuri",...

    Regia: Giles Foster
    5 1
    6.5
  • Joan of Arc (1999)

    Ioana D'Arc

    O legenda pe care a prevazut-o profetul Merlin: dupa aproape un secol de razboi, o tanara femeie va uni poporul francez divizat si il va conduce spre libertate... In anul 1412, intr-un sat sarac, se naste Ioana D`Arc...

    5 0
    6.6
  • The Mummy (1999)

    Mumia

    În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

    Regia: Stephen Sommers
    77 0
    7.1
  • Titanic (1998)

    "Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei Titanic, mândria companiei White Star Line și cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit.

    Regia: James Cameron
    Oscar-uri: x 11
    120 3
    7.8
  • Anaconda (1997)

    Un film despre teroarea provocată de uriașul șarpe și despre obsesia unui om care vrea să-l prindă cu orice preț. Acesta va lua captivă o echipă de la National Geographic în jungla Amazonului în disperata sa de a captura șarpele.

    Regia: Luis Llosa
    29 2
    4.9