Filmele și serialele cu Jonathan Keltz

 • Jonathan Keltz

  Jonathan Keltz

  36 de ani
  Data nașterii: 17.01.1988
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Wilderness (2023)

  Scenariul: Marnie Dickens
  18 1
  6.3
 • Acquainted (2018)

  Cunoștințele

  Vechile cunoștințe Drew și Emma se întâlnesc într-un bar, pentru prima oară de la terminarea liceului. Deși sunt conștienți de scânteia imediată dintre ei, amândoi sunt în relații serioase. Drew tocmai a cumpărat o casă cu iubita lui, Claire, în...

  Regia: Natty Zavitz
  0 0
  5.5
 • Once Upon a Prince (2018)

  A fost odată un prinț

  Un prinț care vizitează S.U.A. se simte atras de o fata obișnuită. Dar mama lui nu este mulțumită de alegerea fiului și încearcă să dovedească faptul că fata americană nu este potrivită pentru a fi printesa.

  Regia: Alex Wright
  7 2
  6.3
 • Reign (2013)

  Domnia

  Maria, Regina Scotiei, infrunta intrigi politice si sexuale in lumea perfida a curtii regale Franceze.

  Scenariul: Laurie McCarthy, Stephanie Sengupta
  182 13
  7.5
 • 21 & Over (2013)

  Marea matoleală

  Deși a doua zi de dimineață urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistențelor amicilor și iese în oraș. Insă o seară liniștită se transformă într-un desfrâu fără limite.

  Regia: Jon Lucas, Scott Moore
  12 0
  5.8
 • Playback (2012)

  În timp ce sapă în trecutul scandalos al orașului lor, câțiva elevi de liceu eliberează involuntar un demon care îi corupe și îi distruge. Posedându-și victimele prin intermediul vizionării unor casete video și folosindu-le în scopuri malefice, nu...

  Regia: Michael A. Nickles
  2 0
  4.3
 • Prom (2011)

  Balul de Absolvire

  Nova Prescott va fi protagonista acelei poveşti clasice în care opusurile se atrag. Ea vrea să organizeze un bal perfect. Toate problemele vor începe atunci când se va îndrăgosti tocmai de băiatul care stătea în calea planurilor sale.

  Regia: Joe Nussbaum
  5 0
  5.4
 • Dadnapped (2009)

  Răpirea tatălui

  Melissa este mândră de tatăl ei, cel mai bine vândut romanicier la vremii. Dar când bărbatul este răpit - din dragoste - de un grup de fani, fetița trebuie să-și aducă tatăl înapoi acasă.

  Regia: Paul Hoen
  0 0
  4.7