Filmele cu Jonathan Lipnicki

 • Jonathan Lipnicki

  Jonathan Lipnicki

  33 de ani
  Data nașterii: 22.10.1990
  Locul nașterii: Westlake Village, California, USA
 • The Re-Education of Molly Singer (2023)

  Reeducarea lui Molly Singer

  Regia: Andy Palmer
  3 2
  5.7
 • Boone: The Bounty Hunter (2017)

  Vânătorul de recompense

  In cautarea faimei, Boone, un vânător de recompense dintr-un reality show, încearcă să doboare un lord al drogurilor și imperiul său, dar descopera mai mult decât a căutat și află in curand că justiția înseamnă mai mult decât ratinguri.

  Regia: Robert Kirbyson
  8 0
  5.0
 • Altitude (2017)

  Altitudine

  Agent Gretchen se trezește prinsă în mijlocul unui jaf elaborat aflat la înălțime și luptă pentru a salva pasagerii, în timp ce hoții amenință siguranța acestora, căutând obiectele furate ascunse undeva la bord.

  Regia: Alex Merkin
  58 20
  3.9
 • Bering Sea Beast (2013)

  Monstrul din Marea Bering

  În timp cautau aur in adancurile Marii Bering, frații Donna și Joe se confruntă cu o hoardă de vampiri marini. Când tatăl lor cade victima creaturilor, Donna și Joe își unesc forțele cu un biolog marin și cu un marinar pentru a ucide fiarele.

  Regia: Don E. FauntLeRoy
  1 0
  3.0
 • Un gangster părăsește stilul său de viață pentru un nou început. Cum trecutul său il ajunge din urma, el va trebui să isi protejeze familia, chiar dacă aceasta înseamnă a recurge iar la metodele sale vechi. Filmul se bazeaza pe o poveste adevarata.

  Regia: Ellie Kanner
  0 1
  4.4
 • Like Mike (2002)

  Bascheții fermecați

  Noua senzatie a genului hip-hop Lil Bow Wow îsi face debutul in filme în aceastã comedie despre un copil orfan pe nume Calvin care îsi trãieste visul de a juca baschet în NBA – cu ceva ajutor din partea unor articole de încãltãminte ceva mai speciale

  Regia: John Schultz
  6 0
  5.4
 • Stuart Little 2 (2002)

  Șoricelul familiei 2

  În timp ce se întorcea de la școală, Stuart (voce Michael J. Fox) salvează o vrabiuță rănită, Margalo (voce Melanie Griffith), din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni.

  Regia: Rob Minkoff
  9 0
  5.5
 • Stuart Little (1999)

  Șoricelul familiei

  Doamna Little (Geena Davis), domnul Little (Hugh Laurie) si fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un fratior pentru George. In timpul intalnirilor cu copiii de aici, atentia le este atrasa de un soarece pe nume Stuart.

  Regia: Rob Minkoff
  11 0
  6.0
 • Jerry Maguire (1996)

  Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

  Regia: Cameron Crowe
  Oscar-uri:
  41 2
  7.3