Filmele și serialele cu Jonathan Pryce

 • Jonathan Pryce

  Jonathan Pryce

  75 de ani
  Data nașterii: 01.06.1947
  Locul nașterii: Carmel, Flintshire, Wales, UK
 • All the Old Knives (2022)

  Răni vechi, dureri noi

  În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre...

  Regia: Janus Metz
  76 11
  6.1
 • Scenariul: Nathaniel Halpern
  24 9
  7.4
 • The Two Popes (2019)

  Cei doi papi

  Deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei, Cardinalul Bergoglio, pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii.

  Regia: Fernando Meirelles
  79 8
  7.6
 • The Wife (2018)

  Soția

  Joan Castleman, o femeie foarte inteligentă, frumoasă, o soție perfectă, se îndoiește de alegerile făcute în viață în timp ce călătorește la Stockholm cu soțul ei care va primi premiul Nobel pentru literatură.

  Regia: Björn Runge
  35 2
  7.2
 • The Healer (2017)

  Un tânăr descoperă subit că e înzestrat cu darul vindecării. Încercând să înțeleagă acest lucru și noua realitate pe care i-o oferă, o fată adolescentă suferindă de cancer în fază terminală îi va arăta în mod neașteptat calea.

  Regia: Paco Arango
  13 0
  6.3
 • Taboo (2017)

  Tabu

  Serialul Taboo îl va avea în centru pe James Keziah Delaney (Hardy), acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913. Delaney este „[...]un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea...

  Scenariul: Tom Hardy, Steven Knight, Chips Hardy
  420 15
  8.4
 • To Walk Invisible: The Brontë Sisters (2016)

  Viața surorilor Brontë

  O cronică a luptei surorilor Brontë de a depăși obstacolele și de a-și publica romanele, care vor deveni unele dintre cele mai apreciate din lume.

  Regia: Sally Wainwright
  4 0
  7.4
 • The Crown (2016)

  Seria originală Netflix The Crown (Coroana) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.

  Scenariul: Peter Morgan
  171 7
  8.7
 • Woman in Gold (2015)

  Femeia în Aur

  Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

  Regia: Simon Curtis
  22 0
  7.3
 • The Salvation (2014)

  Nu e loc de iertare

  În America anului 1870, un imigrant îl omoară pe cel care i-a ucis familia, ceea ce dezlănțuie furia liderului unei bande periculoase. Orășenii îl trădează cu lașitate, forțându-l să-i înfrunte singur pe nelegiuiți.

  Regia: Kristian Levring
  42 0
  6.7
 • G.I. Joe: Retaliation (2013)

  G.I. Joe: Represalii

  După ce o mulțime de colegi le sunt uciși într-un atac surpriză, iar președintele SUA îi deconspiră drept trădători, supraviețuitorii G. I. Joe pornesc într-o misiune pe viață și pe moarte.

  Regia: Jon M. Ch
  70 3
  5.7
 • Hysteria (2011)

  Isterie

  Tanarul doctor Granville (Hugh Dancy) ajunge asistentul unui medic specialist in problemele femeilor. Granville e cel care ajunge sa inventeze vibratorul undeva prin anii 1880, in Anglia Victoriana.

  Regia: Tanya Wexler
  10 4
  6.7
 • Echelon Conspiracy (2009)

  Conspirație la nivel înalt

  Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

  Regia: Greg Marcks
  23 0
  5.8
 • My Zinc Bed (2008)

  Patul meu de zinc

  Un alcoolic în recuperare se implică într-o relație cu soția șefului, o fostă dependentă de cocaină.

  Regia: Anthony Page
  1 0
  5.5
 • Bedtime Stories (2008)

  Povești de adormit copiii

  Skeeter, acum trecut de 30 de ani, își amintește cu drag de vremurile fericite alături de tatăl său în cămăruța hotelului unde luau viață tot felul de povești fantastice și captivante.

  Regia: Adam Shankman
  21 0
  6.0