Filmele și serialele cu Jonathan Pryce

  • Jonathan Pryce

    Jonathan Pryce

    76 de ani
    Data nașterii: 01.06.1947
    Locul nașterii: Carmel, Flintshire, Wales, UK
  • 3 Body Problem (2024)

    Problema celor 3 corpuri

    Scenariul: Alexander Woo, David Benioff, D.B. Weiss
    28 2
    7.6
  • Scrooge: A Christmas Carol (2022)

    Scrooge: O colindă de Crăciun

    Regia: Stephen Donnelly
    6 1
    6.2
  • All the Old Knives (2022)

    Răni vechi, dureri noi

    În această poveste palpitantă despre spionaj internațional, dileme morale și trădări mortale, doi agenți CIA și foști amanți se reîntâlnesc la câțiva ani de la o tentativă de salvare eșuată și se văd nevoiți să treacă peste granițele dintre...

    Regia: Janus Metz
    92 11
    6.1
  • Scenariul: Nathaniel Halpern
    24 10
    7.4
  • The Two Popes (2019)

    Cei doi papi

    Deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei, Cardinalul Bergoglio, pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii.

    Regia: Fernando Meirelles
    81 9
    7.6
  • The Wife (2018)

    Soția

    Joan Castleman, o femeie foarte inteligentă, frumoasă, o soție perfectă, se îndoiește de alegerile făcute în viață în timp ce călătorește la Stockholm cu soțul ei care va primi premiul Nobel pentru literatură.

    Regia: Björn Runge
    35 2
    7.2
  • Taboo (2017)

    Tabu

    Serialul Taboo îl va avea în centru pe James Keziah Delaney (Hardy), acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913. Delaney este „[...]un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea...

    Scenariul: Tom Hardy, Steven Knight, Chips Hardy
    427 15
    8.3
  • To Walk Invisible: The Brontë Sisters (2016)

    Viața surorilor Brontë

    O cronică a luptei surorilor Brontë de a depăși obstacolele și de a-și publica romanele, care vor deveni unele dintre cele mai apreciate din lume.

    Regia: Sally Wainwright
    5 0
    7.4
  • The Healer (2016)

    Vindecătorul

    Un tânăr descoperă subit că e înzestrat cu darul vindecării. Încercând să înțeleagă acest lucru și noua realitate pe care i-o oferă, o fată adolescentă suferindă de cancer în fază terminală îi va arăta în mod neașteptat calea.

    Regia: Paco Arango
    15 0
    6.4
  • The Crown (2016)

    Seria originală Netflix The Crown (Coroana) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.

    Scenariul: Peter Morgan
    235 8
    8.6
  • Woman in Gold (2015)

    Femeia în Aur

    Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

    Regia: Simon Curtis
    30 0
    7.3
  • The Salvation (2014)

    Nu e loc de iertare

    În America anului 1870, un imigrant îl omoară pe cel care i-a ucis familia, ceea ce dezlănțuie furia liderului unei bande periculoase. Orășenii îl trădează cu lașitate, forțându-l să-i înfrunte singur pe nelegiuiți.

    Regia: Kristian Levring
    44 0
    6.7
  • G.I. Joe: Retaliation (2013)

    G.I. Joe: Represalii

    După ce o mulțime de colegi le sunt uciși într-un atac surpriză, iar președintele SUA îi deconspiră drept trădători, supraviețuitorii G. I. Joe pornesc într-o misiune pe viață și pe moarte.

    Regia: Jon M. Chu
    87 3
    5.7
  • Hysteria (2011)

    Isterie

    Tanarul doctor Granville (Hugh Dancy) ajunge asistentul unui medic specialist in problemele femeilor. Granville e cel care ajunge sa inventeze vibratorul undeva prin anii 1880, in Anglia Victoriana.

    Regia: Tanya Wexler
    12 4
    6.7
  • Echelon Conspiracy (2009)

    Conspirație la nivel înalt

    Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

    Regia: Greg Marcks
    24 0
    5.7