Filmele și serialele cu Jonathan Sadowski

  • Jonathan Sadowski

    Jonathan Sadowski

    44 de ani
    Data nașterii: 23.11.1979
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Sex/Life (2021)

    Prezentul unei femei măritate și cu copii intră în conflict cu trecutul ei sexual îndrăzneț după ce fostul iubit rebel, cu care are fantezii, revine brusc în viața ei.

    Scenariul: Stacy Rukeyser
    6 5
    5.6
  • Când o echipă de cercetători încearcă să afle ce a declanșat un incendiu într-o mină de cărbune, ei descoperă rapid că dezastrul nu este natural.

    Regia: Bradley Parker
    13 1
    4.3
  • All Relative (2014)

    Regia: J.C. Khoury
    2 0
    5.4
  • Scenariul: David Holden
    11 0
    7.3
  • Chernobyl Diaries (2012)

    Jurnalul terorii

    “Jurnalul terorii” urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobîl. Dar scurta lor excursie printre clădirile...

    Regia: Bradley Parker
    9 3
    5.0
  • $#*! My Dad Says (2010)

    Prostiile pe care le indruga tatal meu

    Ed este un barbat de 72 de ani, care a fost casatorit de trei ori si are doi fii: Henry si Vince. Ed are opinii despre oricine si orice, pe care si le exprima pe un ton categoric, autoritar. Asta nu constituie insa o problema pana in momentul cand...

    Scenariul: David Kohan, Max Mutchnick, Justin Halpern
    1 0
    6.2
  • Spring Breakdown (2009)

    Nebunie de primăvară

    Becky, Gayle și Judi au vreo 30 și ceva de ani și și-au dorit toată viața să fie populare. Tocilare în școală și cam ratate după aceea, ele se simt obligate să profite de o ocazie neașteptată.

    Regia: Ryan Shiraki
    2 0
    4.8
  • Friday the 13th (2009)

    Vineri 13

    Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay.

    Regia: Marcus Nispel
    27 9
    5.5
  • Live Free or Die Hard (2007)

    Greu de ucis 4

    La 10 ani de la ultima sa misiune, John McClane este singurul politist in stare sa dejoace un act de terorism tehnologic pus la cale de una dintre cele mai redutabile minti criminale. Greg, un hacker ingenios, planuieste sa paralizeze intreaga tara.

    Regia: Len Wiseman
    93 2
    7.1
  • She's the Man (2006)

    Iubesc pe cine nu trebuie

    Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola...

    Regia: Andy Fickman
    25 1
    6.4