Filmele cu Jonny Weston

 • Jonny Weston

  Jonny Weston

  33 de ani
  Data nașterii: 16.06.1988
  Locul nașterii: Charleston, South Carolina, USA
 • Beyond Skyline (2017)

  Dincolo de orizont

  Continuare a thriller-ului SF Skyline, din 2010, Dincolo de orizont ni-l prezintă pe Mark, un poliţist al naibii de dur, care porneşte în misiunea extrem de periculoasă de a-şi elibera fiul de pe o navă de război extraterestră.

  Regia: Liam O'Donnell
  189 47
  5.3
 • Kelly & Cal (2017)

  Regia: Jen McGowan
  1 0
  6.2
 • We Are Your Friends (2015)

  Vibrează cu mine

  Cole are 23 de ani şi visul său este să devină producător de muzică. James, un DJ cunoscut, îl ia sub aripa sa, dar Cole este tot mai atras de Sophie, iubita lui James. Curând tânărul va trebui să aleagă între dragoste şi carieră.

  Regia: Max Joseph
  12 0
  6.2
 • Project Almanac (2015)

  Proiect Almanac

  Să folosești o mașină a timpului poate fi o distracție grozavă. Poți repara greșeli și poți face farse celor din jur. Când realizezi că acțiunile au consecințe în viitor, vei face tot ce poți pentru a șterge efectul rătăcirilor temporale.

  Regia: Dean Israelite
  11 2
  6.4
 • Taken 3 (2014)

  Taken 3: Teroare în L.A.

  În primele două părți ale cunoscutei serii de acțiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-și apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat.

  Regia: Olivier Megaton
  62 2
  6.0
 • Under the Bed (2012)

  Doi frați fac echipă pentru a lupta cu o creatură de sub pat.

  Regia: Steven C. Miller
  1 0
  4.5
 • Chasing Mavericks (2012)

  Valul perfect

  Inspirat din evenimente petrecute în realitate, filmul spune povestea unui tânăr care ajunge în California de Nord în urmărirea celui mai periculos val de surf. O legendă locală îl ia sub aripa sa. Va câștiga tânărul lupta cu valurile?

  Regia: Michael Apted, Curtis Hanson
  3 1
  7.1
 • About Cherry (2012)

  Povestea Angelinei, o tânără frumoasă, dar cam fără căpătâi, care se mută la San Francisco și sfârșește prin a intra în lumea pornografiei sub influența unui avocat dependent de cocaină

  Regia: Stephen Elliott
  5 0
  4.8
 • John Dies at the End (2012)

  John moare la sfârșit

  Filmul ne povesteşte despre un drog care promite experienţe unice de detaşare de corp. Pe strada i se spune Soy Sauce (sos de soia), iar consumatorii călătoresc în timp şi în afara dimensiunii cunoscute celorlalţi. Dar cei care se întorc din...

  Regia: Don Coscarelli
  8 1
  6.4