Filmele și serialele cu Joseph Fiennes

 • Joseph Fiennes

  Joseph Fiennes

  53 de ani
  Data nașterii: 27.05.1970
  Locul nașterii: Salisbury, Wiltshire, England, UK
 • The Mother (2023)

  O asasină cu formare militară iese din umbră pentru a-și proteja fiica necunoscută de niște criminali necruțători însetați de răzbunare.

  Regia: Niki Caro
  97 9
  5.6
 • The Handmaid's Tale (2017)

  Povestea slujitoarei

  Plasat într-un viitor distopic, The Handmaid's Tale ne spune povestea unei femei care este forțată să trăiască în concubinaj sub o teocrație dictatorială.

  Scenariul: Bruce Miller
  494 45
  8.4
 • On Wings of Eagles (2016)

  Pe aripile vulturilor

  Regia: Stephen Shin, Michael Parker
  7 1
  5.6
 • Risen (2016)

  Misterul înălțării

  Clavius, un influent tribun militar roman și ajutorul lui, Lucius, sunt însărcinați să afle ce s-a întâmplat cu Yahshua în săptămânile de după crucificare și să demonstreze ca netemeinice zvonurile despre un Mesia ridicat la cer.

  Regia: Kevin Reynolds
  37 1
  6.3
 • Strangerland (2016)

  Un tărâm ciudat

  Catherine și Matt Parker sunt un cuplu ce încearcă să se adapteze noii vieți într-un loc izolat al Australiei. Chiar înainte de declanșarea unei masive furtuni de nisip, viețile lor sunt greu încercate de dispariția celor doi copii adolescenți.

  Regia: Kim Farrant
  9 3
  5.2
 • Hercules (2014)

  Hercule

  Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba bogaților. Dar când mărinimosul conducător al Traciei îi cere ajutorul, Hercule vede în ast ocazia de a face ca binele să triumfe

  Regia: Brett Ratner
  84 1
  6.0
 • Camelot (2011)

  După moartea neaşteptată a regelui Uther, haosul ameninţă să cuprindă Anglia. Când vrăjitorul Merlin are viziuni din viitor, el decide să îl pună pe tron pe tânărul Arthur, fiul şi moştenitorul lui Uther. Dar ambiţioasa soră vitregă a lui Arthur,...

  Scenariul: Michael Hirst, Chris Chibnall
  9 0
  6.5
 • Against the Current (2009)

  Împotriva curentului

  Paul și Jeff sunt prieteni vechi. Se cunosc încă din liceu, fiecare având vise separate: Paul să înoate de-a lungul râului Hudson, iar Jeff dorea să-l ajute să-și îndeplinescă visul nebunesc mergând pe lângă el într-o barcă. În urmă cu cinci ani,...

  Regia: Peter Callahan
  4 0
  6.1
 • FlashForward (2009)

  Flash Forward: Amintiri din viitor

  Un eveniment misterios face ca aproape toţi oamenii de pe planetă să-şi piardă simultan cunoştinţa pentru 2 minute şi 17 secunde, timp în care aceştia au viziuni cu ceea ce pare a fi viaţa lor peste şase luni - un "flashforward" global. O echipă...

  Scenariul: Brannon Braga, David S. Goyer
  8 0
  7.6
 • The Red Baron (2008)

  Baronul roșu

  Baronul Manfred von Richthofen este cel mai temut si respectat pilot al fortelor aeriene germane. Pentru el si camarazii lui, luptele in aer sunt privite ca evenimente sportive si provocari tehnice.

  Regia: Nikolai Müllerschön
  39 0
  6.3
 • The Escapist (2008)

  Frank este in inchisoare. O scrisoare il informeaza ca fiica lui este foarte grav bolnava in urma unei supradoze. Frank trebuie sa-si vada fata inainte de a fi prea tarziu, asa ca pune la cale un plan.

  Regia: Rupert Wyatt
  8 1
  6.7
 • Spring 1941 (2007)

  Regia: Uri Barbash
  6 0
  5.9
 • Goodbye Bafana (2007)

  Culoarea libertății

  Africa de Sud - 1968. 25 de milioane de negri sunt conduși de o minoritate de 4 milioane de albi. Albii interzic toate organizațiile de negri care li se opuneau, exilându-le liderii sau închizându-i pe viață pe Insula Robben.

  Regia: Bille August
  6 0
  7.1
 • The Darwin Awards (2006)

  Premiile Darwin

  Un detectiv criminalist si un investigator din domeniul asigurarilor incearca sa descopere un potential castigator al premiului Darwin. Premiile Darwin saluta imbunatatirea genomului uman, onorand pe cei care s-au sinucis in cele mai stupide feluri.

  Regia: Finn Taylor
  0 0
  5.9
 • Running with Scissors (2006)

  Alergând ca apucații

  Atunci cand parintii lui divorteaza,tanarul Augusten este trimis de mama sa sa traiasca in casa psihiatrului la care ea se trateaza, un individ excentric si neconformist. Augusten se confrunta cu situatii care mai de care mai iesite din comun.

  Regia: Ryan Murphy
  5 1
  6.1