Filmele cu Joseph Maher

  • Joseph Maher

    Joseph Maher

    Data nașterii: 29.12.1933
    Decedat: 17.07.1998 (64 de ani)
  • Surviving Picasso (1996)

    Picasso, artist si demon

    Mai mult decat o biografie a marelui pictor, "Picasso, artist si demon" e povestea femeii care i-a supravietuit lui Picasso, singura care a avut puterea sa scape de sub vraja lui si sa-l paraseasca, Francoise Gilot.

    Regia: James Ivory
    13 1
    6.3
  • I.Q. (1994)

    O comedie romantică în care Einstein nu apare sub chipul veşnicului profesor distrat, ci a unui Cupidon hotărât să-şi înfigă săgeţile în cine trebuie, fiind convins că în dragoste ritmul bătăilor inimii e mai important decât teoria relativităţii

    Regia: Fred Schepisi
    14 0
    6.2
  • Bulletproof Heart (1994)

    Asasin de profesie

    Un ucigas platit, Mick, primeste o noua misiune: de a ucide o femeie care pare sa-si doreasca moartea. Situatia ia intorsaturi neasteptate si ajunge intr-un impas cu urmari neplacute pentru toti.

    Regia: Mark Malone
    0 0
    5.9
  • Sister Act (1992)

    Spectacolul măicuțelor

    Deloris are o relaţie cu mafiotul Vince. Cariera ei de cântăreaţă nu are viitor, iar Vince nu vrea să divorţeze pentru ea. Decide să se desparta de el, dar e martora unei crime comandate de el. Cere ajutorul politiei, care o ascunde la o manastire.

    Regia: Emile Ardolino
    22 0
    6.5
  • My Stepmother Is an Alien (1988)

    Mama mea vitregă e extraterestră

    Steve Mills (Dan Aykroyd), un savant devotat, descopera viata extrateresta in senzualele forme ale Celestei (Kim Basinger), o fata de pe alta planeta.

    Regia: Richard Benjamin
    27 3
    5.4
  • Funny Farm (1988)

    Ferma veselă

    Viata la tara a unui scriitor aspirant se transforma dintr-un vis suav, intr-un cosmar inimaginabil. Funny Farm e un mic miracol. Incep ca multe alte filme si, de la un punct, isi gaseste un drum al lui si se indreapta, pas cu pas, spre o viziune...

    Regia: George Roy Hill
    14 1
    6.2
  • The Evil That Men Do (1984)

    Vanatoarea

    Holland (Charles Bronson) este un asasin platit care s-a retras pe o insula. Hotararea sa este insa zdruncinata atunci cand afla ca un prieten al sau a fost torturat si ucis de Doctor. Impreuna cu sotia prietenului sau, el pleaca in cautarea...

    Regia: J. Lee Thompson
    21 1
    5.9
  • Frankenweenie (1984)

    Un pusti isi readuce la viata catelul mort.

    Regia: Tim Burton
    1 0
    7.2
  • Just Tell Me What You Want (1980)

    Spune-mi ce vrei

    Regia: Sidney Lumet
    1 0
    5.4
  • Heaven Can Wait (1978)

    Raiul mai poate aștepta

    Filmul il prezinta pe Joe Pendleton, fundaș al echipei Los Angeles Rams care ajunge în Rai în mod accidental, din cauza unei escorte celeste zeloase. Joe se întoarce pe Pământ în corpul unui alt bărbat, un nume puternic în lumea marilor corporații.

    Regia: Buck Henry, Warren Beatty
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9