Filmele și serialele cu Joseph Mazzello

  • Joseph Mazzello

    Joseph Mazzello

    40 de ani
    Data nașterii: 21.09.1983
    Locul nașterii: Rhinebeck, New York, USA
  • Unexpected (2023)

    Neașteptat

    Regia: David Hunt
    1 2
    4.5
  • Bohemian Rhapsody (2018)

    Rapsodia Boemă

    Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

    Regia: Bryan Singer
    Oscar-uri: x 4
    313 27
    7.9
  • Undrafted (2016)

    Regia: Joseph Mazzello
    1 0
    6.3
  • Coma (2012)

    Coma: Diagnostic letal

    O tânără studentă în medicină descoperă că ceva sinistru se întâmplă în spital, după ce mai mulți pacienți aparent sănătoși intra in coma pe masa de operație.

    3 0
    5.8
  • The Social Network (2010)

    Rețeaua de socializare

    Facebook are sute de milioane de utilizatori, dar aici nu s-a ajuns uşor. David Fincher ecranizează un scenariu scris de Andrew Sorkin, despre fondatorii uneia dintre cele mai celebre reţele de socializare. Povestea a început în 2003.

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    16 0
    7.8
  • The Pacific (2010)

    Pacific

    THE PACIFIC relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei pușcași marini - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) și John Basilone (Jon Seda) - de-a lungul întregilor operațiuni de pe frontul din Pacific, în...

    55 3
    8.3
  • O drama sinistra ce ni-l aseaza sub ochi pe Finn, un profesor introvertit de limba engleza, care, aflat la marginea prapastiei numita "criza de la mijlocul vietii", devine vanzator ambulant de enciclopedii in micul lui oras...

    Regia: Aaron J. Wiederspahn
    0 0
    6.3
  • The Hollow (2004)

    Dincolo de tenebre

    Filmul prezintă povestea lui Ian Cranston, stră-stră-nepotul lui Ichabod Crane, care se întoarce în Sleepy Hollow, fiind surprins de descendenta sa importantă. Întoarcerea lui Ian agită spiritul răzbunator al lui Headless Horseman, începând un...

    Regia: Kyle Newman
    1 0
    4.5
  • Simon Birch (1998)

    Filmul spune povestea prieteniei dintre Joe Wentworth, copilul nelegitim al frumoasei Rebecca si Simon Birch, un adolescent care sufera de nanism, dar este dotat cu o inteligenta iesita din comun.

    Regia: Mark Steven Johnson
    6 0
    6.8
  • The Lost World: Jurassic Park (1997)

    Jurassic Park: Lumea pierdută

    Au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni.

    Regia: Steven Spielberg
    68 2
    6.5
  • The Cure (1995)

    În căutarea leacului

    Dexter are numai 11 ani şi e bolnav de SIDA. Eric e puţin mai mare decât el, dar mult mai bine dezvoltat şi hotărât să îl ia pe acesta sub aripa lui ocrotitoare. Ideea de a găsi un leac pentru boala prietenului îl macină.

    Regia: Peter Horton
    5 0
    7.7
  • Three Wishes (1995)

    Cele trei dorințe

    O dramă fantastică despre Jeanne Holman, o femeie a cărei viața se schimbă dramatic după ce îl accidentează pe Jack McCloud. Un bun prilej de a-l revedea pe regretatul actor Patrick Swayze.

    Regia: Martha Coolidge
    2 0
    6.1
  • The River Wild (1994)

    Râul ucigaș

    Gail lupta cu apele involburate pentru a salva viata celor mai dragi barbati din viata ei.

    Regia: Curtis Hanson
    9 0
    6.5
  • Jurassic Park (1994)

    Parcul Jurassic

    Dr. Grant şi dr. Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond la deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 2
    8.2
  • Radio Flyer (1992)

    Vis înaripat

    Un proaspat tata (Tom Hanks) isi aminteste, la varsta maturitatii, despre copilaria sa si a fratelui sau mai mic. In 1969, mama lor, ramasa vaduva se muta cu ei in California pentru a incepe o noua viata.

    Regia: Richard Donner, David Mickey Evans
    3 0
    6.9