Filmele și serialele cu Joseph Wiseman

  • Joseph Wiseman

    Joseph Wiseman

    Data nașterii: 15.05.1918
    Decedat: 19.10.2009 (91 de ani)
  • Masada (1981)

    In timpul Imperiului Roman, comandantul Flavius Silva, aflat in Palestina, doreste sa stabileasca un compromis cu evreii de acolo, pentru ca acestia sa-si retraga armatele. Dar de la Roma primeste ordin sa asedieze fortareata Masada. In timpul...

    8 0
    7.8
  • The Valachi Papers (1972)

    Secretele mafiei

    1962. Mafiotul Valachi se afla intr-o inchisoare din Atlanta, Georgia, unde executa o condamnare de 15 ani. Agentul FBI, care a condus cazul sau, il convinge sa-l dea in vilag pe Vito Genovese, un periculos mafiot.

    Regia: Terence Young
    12 2
    6.4
  • The Night They Raided Minsky's (1969)

    Noaptea primului strip-tease

    Britt Ekland portretizeaza o fata dintr-o secta americana, care devine foarte controversata in New York dupa ce, fara sa vrea, inventeaza strip-tease-ul, intr-o comedie apetisanta, in care il mai puteti vedea si pe Jason Robards.

    Regia: William Friedkin
    4 0
    6.0
  • Dr. No (1962)

    Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret.

    Regia: Terence Young
    60 2
    7.2
  • The Unforgiven (1960)

    Neînduplecații

    Burt Lancaster şi Audrey Hepburn sunt în fruntea distribuţiei all-star a unui film care trasează povestea unei familii bântuite de un fost soldat cu tulburări psihice înarmat cu « sabia cerească ».

    Regia: John Huston
    22 0
    6.6
  • The Prodigal (1955)

    Film parabola, inspirat din pilda "fiului risipitor" impartasita de Iisus Cristos ucenicilor sai. Pasiunea pe care o face evreul Micah (fiul risipitor) pentru pagana Samarra (marea preoteasa a zeitei Asthartea) nu-l indeparteaza pe acesta de la...

    Regia: Richard Thorpe
    3 0
    5.2
  • The Silver Chalice (1954)

    Condurul argintiu

    Regia: Victor Saville
    4 0
    4.6
  • Detective Story (1952)

    Viață de detectiv

    Bazată pe marele hit de pe Broadway, drama dură şi fascinantă din DET ST explodează pe marele ecran în regia plină de forţă a lui William Wyler (The Best Years of Our Lives, Roman Holiday, Ben-Hur). Derulat în iureşul activităţii dintr-o secţie de...

    Regia: William Wyler
    13 1
    7.5
  • Viva Zapata! (1952)

    Povestea lui Emiliano Zapata, revoluționarul mexican care a condus o răscoală împotriva dictaturii opresive și corupte a președintelui Porfirio Diaz, la începutul secolului 20.

    Regia: Elia Kazan
    Oscar-uri:
    25 1
    7.3