Filmele și serialele cu Josh Brolin

 • Josh Brolin

  Josh Brolin

  56 de ani
  Data nașterii: 12.02.1968
  Locul nașterii: Santa Monica, Los Angeles, California, USA
 • Outer Range (2022)

  Dincolo de hotare

  Un fermier care luptă pentru pământ și familia lui descoperă un mister inimaginabil în sălbăticia din Wyoming, ceea ce îl obligă să înfrunte Necunoscutul în mod intim și totodată cosmic, în Vestul american neîmblânzibil.

  Scenariul: Brian Watkins
  34 2
  7.1
 • Flag Day (2021)

  Ziua steagului

  Regia: Sean Penn
  28 2
  5.4
 • Dune (2021)

  Dune : Partea Întâi

  Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat născut cu un mare destin, dincolo de capacitatea lui de înțelegere, trebuie să călătorească pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce...

  Regia: Denis Villeneuve
  Oscar-uri: x 6
  477 50
  8.0
 • Războiului împotriva drogurilor a escaladat de-a lungul graniței dintre SUA și Mexic. Cartelurile au început să facă trafic cu teroriști de dincolo de frontiera SUA, așa că CIA îi trimite pe Graver și Alejandro pentru a elimina această problemă.

  Regia: Stefano Sollima
  307 13
  7.1
 • Deadpool 2 (2018)

  Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, obraznicul Wade Wilson trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri.

  Regia: David Leitch
  389 59
  7.6
 • Regia: Jody Hill
  9 0
  5.5
 • Only the Brave (2017)

  Muntele de Granit

  Only the Brave (2017) urmărește povestea echipajului de elită al pompierilor din Prescott, care s-a luptat cu un incendiu sălbatic în Yarnell, Arizona, în iunie 2013.

  Regia: Joseph Kosinski
  117 3
  7.6
 • Hail, Caesar! (2016)

  Ave, Cezar!

  Acțiunea filmului are loc în anii '50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza drogurilor, aventurilor ilicite etc.

  Regia: Joel Coen, Ethan Coen
  24 3
  6.3
 • Sicario (2015)

  Sicario: Asasinul

  În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

  Regia: Denis Villeneuve
  162 7
  7.7
 • Inherent Vice (2014)

  Viciu inerent

  Filmul îl are în centrul atenției pe detectivul particular Doc Sportello (Joaquin Phoenix), care va primi mai mult decât își dorește atunci când fosta iubită îl convinge să pornească în căutarea actualului ei iubit, mogulul imobiliar Mickey Wolfmann

  Regia: Paul Thomas Anderson
  11 3
  6.6
 • Sin City: A Dame to Kill For (2014)

  Sin City: Am ucis pentru ea

  În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City.

  Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez
  46 2
  6.5
 • Labor Day (2013)

  Ziua muncii

  Kate Winslet este Adele, o fostă dansatoare divorțată, fragilă din punct de vedere emoțional și cu inima frântă, care îl crește singură pe fiul ei, Henry. Adele este foarte rar înduplecată de băiatul ei în vârstă de 13 ani să iasă din casă.

  Regia: Jason Reitman
  16 2
  6.9
 • Oldboy (2013)

  Oldboy: Prizonier în libertate

  După o noapte de beție, Joe este răpit și aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ținut timp de 20 de ani. Eliberat în mod inexplicabil, Joe are un singur scop: sa descopere cine si de ce i-a cauzat acest cosmar.

  Regia: Spike Lee
  17 2
  5.8
 • Gangster Squad (2013)

  Elita gangsterilor

  O cronică a luptei Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor '40 şi '50.

  Regia: Ruben Fleischer
  47 0
  6.7